Nedsat pris! Juniordyne og pude i Kapok 140 x 100 cm - Økologisk fra Cocoon Forstør

Voksendyne og pude i Kapok 140 x 200 cm - Økologisk fra Cocoon

Ny vare

Økologisk, naturlig og lækker luksus til de nye og deres forældre verdensborgere!

Denne kapok dyne fra Cocoon måler 140 x 200 cm. 
Dynen er lavet af udelukkende økologiske og naturlige materialer, er åndbar, allergivenlig, vegansk og bæredygtig.

Flere detaljer

Ikke på lager


1 402,44 DKK

-22%

1 798,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Økologisk dyne i kapok til voksen + gratis pude

Denne dyne med kapok fra Cocoon er til voksne og større børn og måler 140 x 200cm. Den er økologisk, bæredygtig og håndlavet fra inderst til yderst, og så er den en sikker vej til en veltempereret nattesøvn hele året, hvad enten du er en frysepind, en storsvedende dynehader eller et sted imellem. Og alle ved jo, at bedre søvn, betyder mere overskud! Her er kapok også virkelig hjælpsom, fordi den hjælper med at regulerer temperaturen.

Et produkt med kapok fra Cocoon har nogle gennemgående fantastiske egenskaber.

Kapokken er:

Allergivenlig og praktisk; kan vaskes ved 60 grader, tørretumbles meget varmt og indeholder fra naturens side et bitterstof, som gør produktet resistent overfor husstøvmider.

Særdeles temperaturregulerende og åndbar; kapok er 8 gange lettere end bomuld og fibrenes struktur er opbygget således de består af ca. 80% luft, hvilket giver yderst åndbare og isolerende egenskaber. Kapok er således oplagt året rundt og perfekt til dem der døjer med svedigt sengetøj eller dynenægtende sparketrolde.

Økologisk og bæredygtig; bomulden der udgør betrækket er naturligvis GOTS-certificeret, og kapokken selv kommer fra vildtvoksende kapoktræer. Træerne fældes ikke for at høste kapokken, denne plukkes blot, således er man med til at bevare regnskoven. Hele høsten af kapok bruges; de fineste fibre til dyner, puder, rullemadrasser og lignende, de større fibre til madrasser. Ligeledes er forarbejdningen i produktionen manuel og mekanisk, og uden kemisk brug eller tilsætning. Fordi kapokprodukter er særdeles holdbare og afvisende overfor støvmider og bakterier, kan de sagtens gå i arv, hvilket selvfølgelig også er bæredygtigt.

Alle produkterne er håndstoppet og –syet, og vil derfor alle være unikke.

Kapok-produkterne tåler vask op til 60 grader. Der skal bruges enzymfrit vaskemiddel og efterfølgende tørretumbles grundigt, således at fibrene tørrer helt igennem.
Vask er dog generelt unødvendigt medmindre der er sket større uheld, og produkterne vedligeholdes i stedet med jævnlig tørretumbling, for at genvinde fylde og struktur.
Tørretumblerbolde forkorter tumbletiden betydeligt og giver generelt et bedre resultat.
Se en komplet vaske- og tørreguide til al kapok fra Cocoon her:
www.kapokdyner.dk.

30 andre produkter i den samme kategori: