Zeazoo barfodssandal – SIREN GREY

699,00 kr.

Du får 34 Øko points ved køb af dette produkt!
Du får 34 Øko points ved køb af dette produkt!
Zeazoo barfodssandal – SIREN GREY

Klassisk og stilren sandal fra Zeazoo
Vil man have det helt klassiske look, men stadig have alle fordelene ved en blød barfodssandal, så er dét her de rigtige sandaler.
Flot flet og stilrent læder af den blødeste og bedste kvalitet. Sandalerne her er håndsyede af Zeazoo, som kun har anvendt det bedste og reneste læder, uden skidt kemi. Læderet er vegetabilsk garvet og er helt uden krom, formaldehyd og andet skidt, så du roligt kan nyde sommervarmen med disse sandaler mod den bare hud.

Pæn, men praktisk
Lad dig ikke narre af det elegante snit på disse sandaler. Stilen er ikke kun minimalistisk og klassisk, men også yderst alsidig og praktisk. Det betyder at disse sandaler ikke kun ser godt ud til både kjole og jeans, men at de også er hårdføre nok til de mere aktive ture ud af huset. Læderet er holdbart og sålerne slidstærke og de giver tilsammen virkelig god komfort på de varme dage, hvad end anledningen er. Sålerne er 6 mm tykke, hvilket yder god beskyttelse mod uvenligt underlag, men de er stadig yderst fleksible og giver god kontakt med underlaget.

Denne WIDE model egner sig til alt mellem meget brede eller normale fødder.