Zeazoo barfodssandal – NEPTUNE BLUE

749,00 kr.

Du får 37 Øko points ved køb af dette produkt!
Du får 37 Øko points ved køb af dette produkt!
Zeazoo barfodssandal – NEPTUNE BLUE

Komfortabel og anvendelig
Denne sandal er skabt med henblik på ultimativ komfort og klassiske snit. Den er flot til både jeans og shorts, men praktisk nok til at kunne klare en off road tur. Det stærke og smidige læder tilpasser sig foden og føles behageligt mod huden. Du kan også med ro i sindet bære læderet mod den bare, svedige sommerhud, da læderet er helt fri for krom og anden skidt kemi. Sandalerne er håndsyede og er af bedste kvalitet, så de kan bringe dig stilsikkert og komfortabelt igennem sommeren.

Fuld føling
Selv om disse sandaler er hårdføre nok til et aktivt liv, er de stadig bløde og fleksible nok til at fødderne kan folde sig godt ud og mærke efter. Sålerne er 6 mm tykke, hvilket yder god beskyttelse mod uvenligt underlag, men de er stadig yderst bøjelige og giver god kontakt med underlaget.

Rummelig model
Denne model er egentlig designet til herrer og er derfor relativt bred. Det kan selvfølgelig også være smart til de kvinder som har svært ved at finde sandaler med nok bredde, og disse sandalers flotte unisex design går i hvert fald også flot an til kvinder.