Zeazoo barfodssandal – MARLIN BROWN – WIDE

499,00 kr.

Du får 24 Øko points ved køb af dette produkt!
Du får 24 Øko points ved køb af dette produkt!
Zeazoo barfodssandal – MARLIN BROWN – WIDE

Klassisk og stilren sandal fra Zeazoo
Vil man have det helt klassiske look, men stadig have alle fordelene ved en blød barfodssandal, så er dét her de rigtige sandaler.
Flot flet og stilrent brunt læder af den blødeste og bedste kvalitet. Sandalerne her er håndsyede af Zeazoo, som kun har anvendt det bedste og reneste læder, uden skidt kemi. Læderet er vegetabilsk garvet og er helt uden krom, formaldehyd og andet skidt, så du roligt kan lade dit barfodede barn nyde sommervarmen med disse sandaler mod den sarte hud.

Pæn, men praktisk
Disse flotte sandaler ser virkelig Instagram-værdige ud til hele garderoben, men lad dig ikke narre af deres skønhed. De er super brugbare og praktiske, og holder godt til løbelystne legebørn.
Remmen på snuden beskytter tæer mod stød og fald, og holder godt på sandalens form.
Velcroremmene giver et individuelt fit, og gør det virkelig nemt at få sandalerne af og på.
De tynde, fleksible Vibram-såler er ultra bløde, men også ultra slidstærke og beskytter effektivt mod skarpe sten og varm asfalt, uden at hæmme føling eller bevægelser.

Denne model egner sig til alt mellem brede eller normale fødder. Der er plads til buttede fødder, men fødder med meget lav vrist vil få for meget plads under remmene.