Zeazoo barfodssandal – ARIEL GREY

389,00 kr.

Du får 19 Øko points ved køb af dette produkt!
Du får 19 Øko points ved køb af dette produkt!
Zeazoo barfodssandal – ARIEL GREY

Justerbare og stilrene barfodssandaler

Til de større børn kan man ofte slippe afsted med en lidt mere åben sandal, og denne sandal fra Zeazoo er enormt praktisk. Den har trinløse justeringsmuligheder i begge remme, i kraft af velcroen. Den kan dermed tilpasses de fleste fødder og er hurtig og nem at kommi i og ud af. Sammen med det flotte, stilrene look, gør det at sandalen bliver et sikkert hit hos de større og mere selvstændige børn.

Blød og let
Disse håndsyede sandaler har ultra fleksible Vibram såler, som kun er 4 mm tykke og kan bøjes i alle retninger. De yder god beskyttelse mod skarpe sten og glohed asfalt, uden at frarøve fødderne den vigtige føling med underlaget.
Det smukke læder er utroligt blødt og er helt fri for skadelig kemi, da det er vegetabilsk garvet uden brug af krom eller formaldehyd. Så de fine fusser trygt kan spæne rundt i dem, med bare tæer.
Det åbne design og de bløde materialer giver fuld frihed for fødder og tæer, som knap vil bemærke de er iført noget som helst! Hver en tå kan viftes med og fødderne kan bevæge sig frit.