Vintersko fra BeLenka – Penguin Chocolate

440,30 kr.

Du får 22 Øko points ved køb af dette produkt!
Du får 22 Øko points ved køb af dette produkt!
Vintersko fra BeLenka – Penguin Chocolate

 

Bred og blød barfodssko til vintervejr
Disse vintersko er den perfekte partner til kolde og våde vinter-, efterårs- og forårsdage i skolegården og på legepladsen.
Især for aktive børn, som værdsætter fuld bevægelsesfrihed, vil disse sko være et kæmpe hit!

Frie, varme og tørre fødder
Skoene er letvægts og minimalistiske, uden højt og restriktivt skaft. De har en generøs bredde, med gode justeringsmuligheder til smalle og lave fødder også. De egner sig til de fleste fodtyper, dog ikke meget høj vrist.
Overdelen af skoene består af slidstærkt og smidigt læder, som er nemt at vedligeholde og som har en indbygget membran. Pløsen er sat sammen med overdelen af skoen, for yderligere at beskytte mod indtrængning af vand. Således holdes de små fødder tørre i vådt vejr.
Det bløde, plyssede og åndbare tekstilfor samt indersålen giver god varme, så her er der altså mulighed for at komme igennem dagen med både varme og tørre fødder!

Safety first
Den tynde, fleksible sål på kun 6 mm giver god beskyttelse mod elementerne, men tilbyder også fuld føling med underlaget. Sålen er trukket lidt op over snuden, hvilket yder både sko og fødder en god beskyttelse mod slid og slag.
En ekstra fin lille detalje ved skoene, er den smalle stribe refleks på siden, som er med til at sikre dit barns færden – også i de mørke vintermåneder.
Det sporty, sneakers-agtige design vil helt sikkert falde i god jord hos børnene, og de praktiske egenskaber vil glæde enhver forælder!