Vintersko fra Affenzahn – Vegan Midboot – Bird

524,30 kr.

Du får 26 Øko points ved køb af dette produkt!
Du får 26 Øko points ved køb af dette produkt!
Vintersko fra Affenzahn – Vegan Midboot – Bird

Varm, vegansk og vandtæt vinterstøvle
Vinterstøvlerne her er innovative, flotte og praktiske. De kan holde tæerne varme og tørre i det danske vejr, uden at frarøve fødderne bevægelsesfriheden og følingen med underlaget.
Materialerne er banebrydende, bæredygtige og funktionelle. Både det praktiske og det “grønne” er tænkt med hele vejen.
Derfor er der brugt materialer såsom genanvendt polyester fra havaffald, samt en skum med havalger i overdel og sål, så man efterlader grønne, lette fodspor på vores klode.
De er velsiddende og fleksible og med den varme plysforing og den vandtætte membran, er der lagt an til fri leg i sne, sjap og slud, helt uden våde og kolde tæer. Den danske vinter kan bare komme an!

Bæredygtige barfodsstøvler i letvægtsdesign
Materialevalget er gennemført med genanvendte materialer af høj kvalitet og slidstyrke. Desuden er støvlerne meget lette, grundet den unikke materialesammensætning.
Støvlerne udmærker sig også ved at være helt uden hældrop og derved have flade og fleksible såler med godt greb til de kolde, glatte dage. Støvlerne er fodformede med plads til tæerne og anatomisk korrekt placering og brug af hele foden. Alt sammen pakket ind i et friskt og funktionelt design, som giver lune, tørre og frie fødder – helt uden animalske materialer.
Samtidig er de nemme at hoppe i og ud af, og velcroremmene sikrer et optimalt, individuelt fit på hurtig og nem vis. Noget alle selvstændige og utålmodige krudtugler vil bifalde!