Ulrich Natürlich Afkalkning – 1 liter

95,00 kr.

Du får 4 Øko points ved køb af dette produkt!
Ulrich Natürlich Afkalkning – 1 liter

95,00 kr.

Ulrich Natürlich kalkfjerner med naturlig mælkesyre

Hvis man nu lovpriser og tilbeder sin økologiske kop kaffe dagligt og pligtopfyldende vedligeholder sin livsnødvendige kaffemaskine på ansvarlig vis, så giver det selvsagt også mening at prioritere økologi når der skal andet end vand og øko-bønner i maskinen. Det er jo trods alt en maskine man bruger til levnedsmiddel, og hvad er en økologisk kop kaffe med rester af kedelig kemi fra rengøring i? Altså er det oplagt at være kritisk med hvad man hælder på maskinen, for at komme den plagsomme kalk til livs på både skånsom og effektiv vis.

Her kommer den økologiske og naturlige afkalker fra Ulrich Natürlich ind i billedet. Produktet er gennemtænkt og gennemført økologisk, vegansk og helt uden skadelig kemi for hverken kaffedrikkere eller vandmiljø. Der anvendes, på smart vis, naturlig mælkesyre, som har en effektiv afkalkende effekt, uden fare for at gøre skade på maskineriet, så du med ro i sindet kan få glæde af kaffemaskinen mange, mange kopper frem i tiden.
Du kan også ganske roligt anse din kaffe som fortsat værende økologisk når du lige har afkalket maskinen. Og mens du er i gang, kan badeværelset jo også lige få sig en tur!