Ulrich Natürlich ActiFresh Økologisk Vaskemiddel – Modvirker svedlugt – 1 L

115,00 kr.

På lager

Du får 5 Øko points ved køb af dette produkt!
Ulrich Natürlich ActiFresh Økologisk Vaskemiddel – Modvirker svedlugt – 1 L

115,00 kr.


Økologisk vaskemiddel fra Ulrich Natürlich – modvirker svedlugt!
Er du træt af sur og genstridig svedlugt fra armhulerne på din favorit T-shirt? Eller lugter håndklæderne stadig ikke godt, selv når de er nyvaskede?

Vi kender alle den vedholdende lugt fra svedigt, syntetisk sportstøj eller den gennemtrængende og knap så charmerende bivirkning af højaktive hormoner!
Dette vaskemiddel er genialt til alle de ovenstående situationer og et bevis på, at man ikke behøver krads kemi for at komme krads lugt til livs.

Naturligt effektivt
Vaskemidlet er helt naturligt, vegansk og økologisk. Der anvendes et zinksalt af naturligt ricinussyre, som neutraliserer den genstridige lugt som opstår i sportstøj, håndklæder og deslige. Ulrich Naürlich har navngivet denne deo-effekt Actifresh, og det er meget passende. Hvad enten det er fordi man selv er aktiv eller ens hormoner er, så er dette det rette vaskemiddel hvis man ønsker effektive resultater – men man ikke er klar på at gå på kompromis med kemien.
Fordi man behøver ikke lugte af gnu for at være “grøn”!

Brug vaskemidlet til dit sportstøj, hverdagstøj, sengetøj, dine håndklæder eller hvad der ellers måtte have erhvervet sig en sur og vedholdende lugt. Det er drøjt i brug og skånsomt mod krop og natur.
Vaskemidlet består af naturprodukter, såsom kokosolie og plantesæber og er fri for parfume, petrokemiske stoffer og konserveringsmidler.

Indeholder 1 L