Små Træperler – Pastelfarvet – Grimms

124,00 kr.

På lager

Du får 6 Øko points ved køb af dette produkt!
Små Træperler – Pastelfarvet – Grimms

124,00 kr.

Små træperler i pastelfarver – Grimms

Disse glade og sanselige træperler har tusinde anvendelsesmuligheder. Det oplagte ville være at sætte igang med at lave skønne perlekonstruktioner som man kan pynte sig selv eller sine omgivelser med. Træk dem på en flot tynd bomuldssnor og bind knuden så den kan løsnes igen, og perlekreationerne kan begynde på nyt. Dette er en fantastisk hånd-øje koordinationsøvelse, som kan gentages om og om igen. Rigtig godt for træning af finmotorikken.

Perlerne passer også perfekt til de baner man selv kan bygge af Grimms regnbuer. Lad dem trille ned ad jeres kreative konstruktioner i alle regnbuens farver, og lyt til den skønne lyd der kommer af massevis af små træperler som triller afsted. Eller læg dem i en stor bakke, og lad de mellemstore børn folde sig ud i en skøn sanseleg når perlerne triller ud og ind mellem hinanden. Lær børnene om farver, ved at sortere i forskellige nuancer eller lær dem at tælle perlerne, lægge sammen og trække fra. Eller få Grimm’s regnbuevenner på banen og lad dem spille en gang fodbold med disse skønne træperler!

Simpelt og solidt legetøj

Træperlerne er med andre ord utroligt alsidige og inviterer til open ended leg og fantasifuld udfoldelse. De er hårdføre, af massivt ahorntræ og kan holde til flere års leg. De runde, bløde former ligger godt i hånden og er dejligt sanselige, på grund af følelsen af træets naturlige struktur og de flotte pastelnuancer. Både store og mellem børn vil elske deres simple skønhed og uendelige muligheder!

Perlerne måler 12 mm i diameter og er egnet fra 4 år+. Der er 120 stk. i denne pakke.