Stablekasser – Stor, Pastel – Grimms

589,00 kr.

På lager

Du får 29 Øko points ved køb af dette produkt!
Stablekasser – Stor, Pastel – Grimms

589,00 kr.

Stablekasser i pastelfarver

Grimms populære legetøj i alle regnbuens farver

Fantastisk legetøj til at styrke en masse færdigheder og interesser. Det giver god træning og underholdning, både at stable tårnet højt op på bæredygtig vis – og at vælte det hele ned igen!
Kasserne er også oplagte til at opbevare små skatte, sortere ting og sager i farver og former eller som dukkemøbler til te-selskabet.
De glade farver stimulerer glæde og sanser, samt lægger op til leg og læring om de mange nuancer. De forskellige størrelser giver træning i at kategorisere og fornemme størrelse og dybde af objekter. Der kan spilles huskespil med gemte objekter under hver kasse, laves tryllekunster og forsvindingsnumre og sorteres træperler og -kugler i rette farver. De fine kasser er også flotte hjem for regnbuevenner og andet godtfolk!

Sikkert og sjovt legetøj for alle

Det flotte stabletårn er i 6 dele og kan let bruges af alle aldre. De små vil blive dragede af farverne og hvine henrykt når du gemmer legetøjet under en kasse og tryller det frem igen. De større børn vil hurtigt finde på alverdens anvendelsesmuligheder som sikkert kommer bag på alle.
Kasserne har forskellige størrelser og den største kasse måler 15×15 cm. Hele tårnet kan blive 64 cm højt når alle 6 kasser er stablet.
Alle kasser er af massivt, bæredygtigt træ og alle farver er vandbaserede naturfarver, uden nogen som helst skadelig kemi.