Sonett Toiletrens med Cedar-Citronella – 750 ml

39,00 kr.

På lager

Du får 1 Øko point ved køb af dette produkt!
Sonett Toiletrens med Cedar-Citronella – 750 ml

39,00 kr.

Minus kalk i kummen
Selvom toiletter i sig selv selvfølgelig ikke er synderligt appetitlige, så bliver det på ingen måde bedre af belægninger og grumset vand i kummen. En skinnende ren, perlehvid toiletkumme er nu engang ikke en torn i øjet – toilet eller ej. Du kan få sådan en kumme helt uden skadelig kemi, toksiske dampe og miljøbelastende udledninger med denne toiletrens fra Sonett.

Ingen skidt kemi
Denne toiletrens er nemlig lavet af 100% vegetabilske og bionedbrydelige ingredienser. Det vil sige der ikke er anvendt petrokemiske stoffer eller andet som giver dårligt miljø i hverken badeværelse eller vandmiljø.
Du kan således, med god samvittighed og helbredet i behold, lade toiletrensen virke så længe der er behov for og så skylle resterne ud med kloakvandet. Toiletrensen skader hverken lunger, vandmiljø eller toiletkumme. Til gengæld er den krads mod både kalk, urin og andet snavs i toilettet.
Den efterlader også en frisk og indbydende duft af cedar og citrus, som udelukkende kommer fra økologiske og naturlige æteriske olier.

Indeholder 750 ml