Sonett Økologisk Vaskemiddel Neutral – 2 liter

102,00 kr.

Du får 5 Øko points ved køb af dette produkt!
Sonett Økologisk Vaskemiddel Neutral – 2 liter

102,00 kr.

Vaskemidlet til alt og alle
Dette vaskemiddel fra Sonett er et fantastisk alsidigt, allergivenligt og parfumefrit vaskemiddel, som kan bruges til det meste tøj. Altså bomuld, hør/hamp, blandede tekstiler er alle velegnede til en tur i maskinen med dette naturlige vidundermiddel til rent tøj. Det egner sig fantastisk til hele familiens vasketøj og til alle farver. Det vasker effektivt fra 30 grader, så du kan få en skånsom og miljøvenlig vask, men kan også fint bruges til kogevask. Det kan også fint bruges til hårdt vand, ved den rigtige dosering.

Rene planter og blomster
Der er ingen slinger i valsen her, hvad angår indhold og kemi. Vaskemidlet er 100% vegansk og bionedbrydeligt og de vaskeaktive stoffer består af plantesæber. Disse vasker rent og skånsomt, uden brug af enzymer eller krads kemi. Vaskemidlet er derfor ikke kun mildt mod tøjet, men også mod miljøet som det udledes i efter endt vask.
Der er absolut ingen duft eller parfume i dette vasketøj, så det egner sig til alle, også dem med allergi og sart hud. Du finder kun duften af rent tøj her!