Sonett Blødgøringsmiddel – 500 gram

38,00 kr.

På lager

Du får 1 Øko point ved køb af dette produkt!
Sonett Blødgøringsmiddel – 500 gram

38,00 kr.

Få mere ud af mindre
Kalkindholdet i det ganske danske lands vand kan være en udfordring for både vaskemaskine og vaskemiddel, når tøjet skal gøres rent og blødt. Skal det også ske uden kemi der tærer på tøj, krop og miljø, skal du have fat i dette blødgøringsmiddel fra Sonett. De virksomme stoffer binder kalken i vandet og giver dermed dit vaskemiddel sin fulde styrke at arbejde med. På den måde kan du få renere tøj ved lavere grader og med mindre vaskemiddel. Sådan skåner du både pengepung, miljøet og tøjet.

Ren magi
Det er nemt at anvende dette blødgøringsmiddel – det tilsættes blot i sæbeskuffen ved hver vask, sammen med dit foretrukne vaskemiddel. Når maskinen så er kommet i gang, sørger indholdet af zeolit for at kalken bindes ved de højere temperaturer, mens citral binder kalken ved de lavere temperaturer og indholdet af soda får kalken af vejen. Så kan dit vaskemiddel rigtig komme til sin ret og du får blødere, renere tøj med mindre slitage.
Hele herligheden er 100% biologisk nedbrydelig, vegansk og parfumefri – så selv den sarteste hud kan få glæde af dette blødgøringsmiddels effekter.

Indeholder 500 gram.