Regnbue i træ, Counting Rainbow m/10 buer – Grimms

615,00 kr.

På lager

Du får 30 Øko points ved køb af dette produkt!
Regnbue i træ, Counting Rainbow m/10 buer – Grimms

615,00 kr.

Grimms Counting Rainbow m/10 buer

En regnbue fra Grimm’s er et ikonisk, klassisk og tidløst stykke legetøj – og med god grund! I den smukke og naturlige udformning, gemmer sig uendelige anvendelsesmuligheder.
Legetøjet stimulerer sanser og fantasi med sin naturlige struktur og legesyge form, hvilket får skabertrangen frem i børn og fordyber dem i fantasifuld kreation. Regnbuen er så alsidig, at den indgår perfekt med alt andet legetøj fra Grimm’s og mere til. Lav for eksempel en stor kuglebane ud af den og tril Grimm’s trækugler eller klassiskemarmorkugler på den.
Denne regnbue har 10 buer, så der er masser af stof at bygge af!

Kun det bedste

Regnbuen er lavet af det bedste, bæredygtige træ, som er FSC-mærket. Hver bue er i ét helt stykke træ, uden samlinger eller lim. Den naturlige struktur af træet er bevaret, så man får fuldt sanseligt udbytte af de bløde former. Hver enkelt bue er malet med giftfrie naturfarver, så der er ingen kemisk fare på færde for hverken store eller små.

Denne regnbue måler hele 27,5 × 7 × 13,5 cm og er et smukt indslag i ethvert legeværelse! Grimms regnbue er ideel fra ca 9 mnd og kan bruges af nærmest alle aldre derfra. Findes i flere farver og størrelser.

OBS: Denne specielle udgave af regnbuerne har 10 ringe, modsat 12 ringe i de andre store regnbuer.