Overgangssko m/velcro – “Skink” cranberry – BLifestyle

595,00 kr.

Du får 29 Øko points ved køb af dette produkt!
Du får 29 Øko points ved køb af dette produkt!
Overgangssko m/velcro – “Skink” cranberry – BLifestyle

 

Frisk, flot og fri forårssko fra bLifestyle
Er dit barn til friske farver og fri leg og bevægelse, vil denne sko være et sikkert hit! Nem at få på for små hænder, så er det hurtigt op og afsted!
Disse sko vil give dit barn følelsen af frihed på flere måder. Både fordi de faktisk er nemme selv at komme i, men også fordi de har en tynd, fleksibel sål og god plads til fødderne. Og så er materialerne bløde og følger føddernes egne bevægelser, uden at hæmme eller svække hverken muskulatur eller bevægelsesmønstre.

Bæredygtig barfodssko
Små, bløde og letpåvirkelige fødder skal have frihed og føling med underlag og omverden. Der skal være plads til udfoldelse, lige fra tæerne og op igennem fod og krop. Der skal være fleksibilitet nok til naturlig bevægelse, og samtidig skal fødderne selvfølgelig beskyttes mod elementerne. Dette er principperne bag barfodssko, som denne “Skink” selvfølgelig opfylder. Men derudover opfylder den også de grønne krav fra vores side, og er derfor en bæredygtig barfodssko oveni!

“Skink” er udført i smidigt og robust bio-læder, samt felter af økologisk bomuld. Læderet er vegetabilsk garvet uden brug af tungmetaller og bomulden er olieret for at være mere modstandsdygtig.
Det hele giver til sammen en virkelig “grøn”, robust og fleksibel barfodssko, som alle hurtigløbere vil elske!

Skoene er, længdemæssigt, store i størrelsen. De passer til fødder som går fra smal til let bred, og kan strammes godt ind via velcroremmene.