Overgangssko – “Skink” curry – BLifestyle

Fra: 416,50 kr.

Du får 20-29 Øko points ved køb af dette produkt!
Du får 20-29 Øko points ved køb af dette produkt!
Overgangssko – “Skink” curry – BLifestyle

 

“Skink” er en solskinsgul og bæredygtig barfodssko
Man får fede forårsfornemmelser af denne solskinsgule “Skink”! Og det er da også en sko, som er oplagt til overgangsvejret – og sågar til køligere sommerdage i det ganske danske!
Dette er en bæredygtig barfodssko, som tilmed giver bæredygtige fødder – som står stærkt resten af livet!
Materialerne er af ypperste, tyske kvalitet. Læderet er bio-læder, som er vegetabilsk garvet uden tungmetaller eller andet skidt kemi. Det er blødt som en drøm indvendigt i skoen, og udenpå er det hårdført, men smidigt. De indsatte felter af tekstil, består af økologisk bomuld, som er olieret for bedre modstand overfor hverdagens strabadser. Den blødere bomuld arbejder sammen med det robuste læder, om at skabe en bevægelig, men hårdfør sko.

Fri leg eller fest og farver?
Solskinsgule “Skink” er jo perfekt til både hverdag og fest – men mon ikke hverdagen i sig selv bliver lidt mere festlig med sådan en sag på de små fødder?
Dit barn vil elske friheden ved disse sko. Både i og med at de er lette selv at få af og på, men også at fødderne føles så fri når de er på. Her er intet der hæmmer eller svækker de letpåvirkelige fødder, og der er alle muligheder for fri og sund bevægelse.
Den tynde sål er super fleksibel, og gør kun dét den skal; nemlig at beskytte fødderne, men ikke fratage dem følingen med underlaget.

Skoene her er til den store side i størrelse længdemæssigt, og passer til de fleste fødder fra smal til let bred. De justeres nemt med velcroremmene.