Økologisk vaskemiddel – Ulrich Natürlich – 1 liter i glasflaske

105,00 kr.

På lager

Du får 5 Øko points ved køb af dette produkt!
Økologisk vaskemiddel – Ulrich Natürlich – 1 liter i glasflaske

105,00 kr.

Ren økologi – nu på flaske!
Når man nu gør sig umage med at klæde sig økologisk på, giver det vel også mening at vaske det økologiske tøj økologisk? Og stofbleerne, som skal tilbringe uendeligt mange timer mod økoynglets spæde hud, giver det vel også mening at vaske uden skidt kemi – både for baby og for bleernes skyld. At vaske nænsomt og korrekt, vil også give både tøj og stofbleer længere holdbarhed og samtidig grøn samvittighed overfor nærmiljø og vandmiljø.
Den nye emballage i form af en flot glasflaske er endnu et miljøvenligt tiltag fra Ulrich Natürlich, for at passe på både krop og klode.

Naturligt effektiv
Med økologisk vaskemiddel fra Ulrich Natürlich er det nemt at vaske nænsomt, effektivt, økologisk og billigt. Det kan faktisk være både nemmere og billigere at vaske med end konventionelt vaskemiddel, da Ulrichs vaskemiddel er tilsat naturlig mælkesyre. Mælkesyre virker naturligt afkalkende, og du sparer derfor både på vaskemidlet, fordi du ikke behøver større doser ved hårdt vand, og du kan spare minuskalken helt væk – det sparer både penge og arbejdsgange!