Økologisk vaskemiddel Uld – Ulrich Natürlich – i glasflaske

115,00 kr.

På lager

Du får 5 Øko points ved køb af dette produkt!
Økologisk vaskemiddel Uld – Ulrich Natürlich – i glasflaske

115,00 kr.


Ren økologi – nu på glas!
Når man nu gør sig umage med at klæde sig økologisk på, giver det vel også mening at vaske det økologiske tøj økologisk? Især det funktionelle, men lidt sarte uld- og silketøj skal have en ordentlig behandling for at fungere optimalt og bevare sine fantastiske egenskaber.
At vaske nænsomt og korrekt, vil også give både uld og silke længere holdbarhed og samtidig grøn samvittighed overfor nærmiljø og vandmiljø.
Den nye emballage, glasflasken, er et endnu mere miljø- og kemibevidst valg fra Ulrich Natürlich, for at passe på krop og klode.

Naturligt effektiv
Med økologisk vaskemiddel fra Ulrich Natürlich er det nemt at vaske nænsomt, effektivt, økologisk og billigt. Det kan faktisk være både nemmere og billigere at vaske med end konventionelt vaskemiddel, da Ulrichs vaskemiddel er tilsat naturlig mælkesyre. Mælkesyre virker naturligt afkalkende, og du sparer derfor både på vaskemidlet, fordi du ikke behøver større doser ved hårdt vand, og du kan spare minuskalken helt væk – det sparer både penge og arbejdsgange!