Økologisk uldvaskemiddel med lanolin – Ulrich Natürlich – 0,5 liter i glasflaske

115,00 kr.

På lager

Du får 5 Øko points ved køb af dette produkt!
Økologisk uldvaskemiddel med lanolin – Ulrich Natürlich – 0,5 liter i glasflaske

115,00 kr.

Ren økologi – nu på glas!
Når man nu gør sig umage med at klæde sig økologisk på, giver det vel også mening at vaske det økologiske tøj økologisk? Især det funktionelle, men lidt sarte uld- og silketøj skal have en ordentlig behandling for at fungere optimalt og bevare sine fantastiske egenskaber. Dette uldvaskemiddel har et indhold af naturlig lanolin, som sørger for at pleje dit uldtøj under vask ved at tilføre det lanolin. Således bevares uldens selvrensende og smudsafvisende egenskaber og blødhed på nemmeste vis. Samtidig sørger de naturlige plantesæber for at uldet renses nænsomt og miljørigtigt.
At vaske nænsomt og korrekt, vil også give ulden længere holdbarhed og samtidig grøn samvittighed overfor nærmiljø og vandmiljø.
Den nye emballage, glasflasken, er et endnu mere miljø- og kemibevidst valg fra Ulrich Natürlich, for at passe på krop og klode.

Naturligt effektiv
Med økologisk vaskemiddel fra Ulrich Natürlich er det nemt at vaske nænsomt, effektivt, økologisk og billigt. Det kan faktisk være både nemmere og billigere at vaske med end konventionelt vaskemiddel, da Ulrichs vaskemiddel er tilsat naturlig mælkesyre. Mælkesyre virker naturligt afkalkende, og du sparer derfor både på vaskemidlet, fordi du ikke behøver større doser ved hårdt vand, og du kan spare minuskalken helt væk – det sparer både penge og arbejdsgange!