nFCo tandpasta med aktivt kul

63,20 kr.

På lager

Du får 3 Øko points ved køb af dette produkt!
nFCo tandpasta med aktivt kul

63,20 kr.


Hvide og sunde tænder, naturligvis

Ønsker du rene tænder, et hvidt smil og beskyttelse mod huller – uden skidt kemi?
Så har du fundet den rigtige tandpasta lige her!

Denne tandpasta er helt speciel. Den er baseret på økologiske og vegetabilske ingredienser og er helt uden fluor. Du undgår altså skidt kemi. Men den er til gengæld spækket med så mange aktive og effektive naturingredienser, at du får et væld af bonusser med i din daglige tandbørstningsrutine!

Modvirker plak
Tandpastaen indeholder mineralet silica, som fungerer som naturligt og mildt slibemiddel. Det fjerner effektivt plak og madrester fra tænder og tandkød, uden at beskadige hverken væv eller emalje.
Også indholdet af knust kokosskal hjælper til her.

Modvirker bakterier og karies – uden fluor
Tandpastaen har et højt indhold af det planteudvundne xylitol, som er utroligt effektivt mod de bakterier som skaber karies i tænderne (og den gængse type mellemørebetændelse!). Du får altså en sund mundhygiejne og beskyttelse mod huller, uden brug af krads kemi.

Modvirker gule tænder
Indholdet af aktivt kul fra forkullet kokosskal binder og neutraliserer urenheder, samt har en naturligt blegende effekt på tænderne. Det modvirker således gule tænder, og – sammenholdt med de andre ingredienser som giver rene tænder – får du altså et renere og hvidere smil, uden at skulle ty til skadelige kemikalier.

Plejende og velduftende planteingredienser
For at slutte den orale spa-oplevelse godt af, indeholder tandpastaen også den velkendte og helende aloe vera plante, samt australsk mynte. Aloe vera dulmer ømhed i gummerne og fremmer helingen af læsioner. Den australske mynte giver en naturlig, frisk aroma og smag.

Alt i alt en naturlig, effektiv og nærende tandpasta som gør den daglige rutine til en ren fornøjelse!