KRAES K cleansing mask – 50 ml

159,20 kr.

På lager

Du får 7 Øko points ved køb af dette produkt!
KRAES K cleansing mask – 50 ml

159,20 kr.


Hverdagsluksus til matte mødre fra KRAES K

Hvem af os har ikke oplevet at skubbe selvplejen til side når trætheden tynger og kaffen kalder?
Det koster mange kræfter at skabe og forme små liv, og kræfterne bruges helst på at sørge for det bedste til dem.
Derfor har kloge KRAES, som laver netop nogle af de bedste plejeprodukter til børn, rakt ud for at gøre det nemt for matte mødre også at sørge for det bedste til dem selv!

Så hvis dit ansigt er lidt gråt og trist, randerne under øjnene lidt for mørke og overskud er en by i Rusland, så snup den nemme vej til glød; denne luksus ansigtsmaske fra KRAES K til kvinder!

Rendyrket trøst til trist hud
KRAES K har sørget for at kun det bedste og reneste slipper gennem nåleøjet i deres ingredienslister. Det skal ikke kun være naturligt, det skal også være effektivt, mildt og gavnligt for din hud.
Denne ansigtsmaske indeholder derfor en helt speciel, naturlig ingrediens. Nemlig mikroalgen Pavlova Lutheri, som er en multifunktionel skin super food. Den beskytter mod forurening, frie radikaler og dulmer betændelsestilstande i huden. Og så er den effektivt foder for cellefornyelse. Den leverer med andre ord førstehjælp til træt, trist, moden eller tør hud, som kæmper mod elementerne – måske lidt alene?

Modsat andre former for ansigtsrens og -masker vil du ikke opleve følelsen af krakelerende ørken i ansigtet efter en omgang hjemme-spa med denne, selvom den renser huden effektivt. Den er nemlig også propfuld af fugtgivende ingredienser, som giver bedre betingelser for cellefornyende ingredienser og modvirker gener og tørhed. Tilsammen er der hverdagsluksus, rosenkinder og gedigen glød på mors skema, med denne nemme plejerutine!