Blevask med ActiFresh – Ulrich Natürlich Økologisk – 2 kg

191,20 kr.

På lager

Du får 9 Øko points ved køb af dette produkt!
Blevask med ActiFresh – Ulrich Natürlich Økologisk – 2 kg

191,20 kr.


Ultra effektivt  – selv fra lave grader!
Dette vaskepulver er specifikt designet til stofbleer og er blevet til på baggrund af stor efterspørgsel fra stofble-brugere. Det er designet til at være ekstremt effektivt og samtidig skånsomt mod stof og miljø, idét de bakteriedræbende egenskaber sørger for at pulveret kan vaske rent allerede fra 30 grader! Det skåner altså både pengepungen og miljøet, ligesom det slider meget mindre på stofbleerne ikke at blive vasket ved høje grader hver gang. Så kan de også bruges dét længere!

Den særligt udviklede lugtfjerner, Actifresh, sørger for at bleerne også dufter rent og friskt efter hver vask, ligesom det naturlige blegesalt mindsker forekomsten af permanente pletter på de fine stofbleer. Blegesaltet består af natriumpercarbonat (ligesom Ulrichs Fleckensalz), som anbefales som alternativ til klor, da det er effektivt, men ikke har skadelige bivirkninger for krop og miljø.

Anvendeligt og naturligt
Det er nemt at anvende pulveret, som simpelthen doseres efter anvisningen på samme måde som almindeligt vaskepulver. Du kan i øvrigt sagtens bruge det til andet og mere end blot stofbleer – stofbind, viskestykker, karklude, undertøj, sportstøj og håndklæder kan alt sammen med fordel få en grundig vask med dette effektive og skånsomme pulver.

Æsken af genbrugspap indeholder 2 kilo pulver i en kraftig pose med lynlås og der medfølger doseringsske.