BIGGER Best Bottom – Cotton AI2 cover m/knapper – Jewel Woods

199,00 kr. 169,15 kr.

På lager

Du får 8 Øko points ved køb af dette produkt!
BIGGER Best Bottom – Cotton AI2 cover m/knapper – Jewel Woods

199,00 kr. 169,15 kr.

BIGGER Best Bottom AI2 stofble – Cotton

Best Bottom har lavet et formidabelt stofble system som gør det let, billigt og overskueligt at indkøbe stofbleer. Coveret fra BIGGER Best Bottom fungerer perfekt sammen med de matchende Best Bottom indlæg, som alle skal tilkøbes ved siden af. Til ét cover skal du bruge ca. 2-4 indlæg. Det betyder at BIGGER Best Bottom coveret kan genbruges flere gange, mens indlæggene som de eneste skiftes. Det giver en super økonomisk stofble løsning som tiltrækker rigtig mange forældre.

 

Cotton udgaven:

Ud over at dette er en ekstra stor udgave, så har den også det lækreste bomuld yderst på stofbleen. Det sikre en blød og super flot blot, som samtidig er ligeså vandtæt som altid.

 

Beregn derfor: 

2-4 indlæg pr. BIGGER Best Bottom cover. Det vil sige ca. 20-25 indlæg og en 8-12 covers alt efter hvor mange gange du er nødt til at skifte cover og hvor ofte du ønsker at vaske. Dette antal passer ca. til vask hver 2-3 dag og også en fuld maskine.

 

Størrelse? 

BIGGER Best Bottom er one size, men har fået lagt et par cm ekstra til både i livet og i længden sammenlignet med der originale Best Bottom AI2 cover og passer derfor de fleste børn fra 5 kg og op til 22 kg.

Læs mere om BIGGER Best Bottom cover og indlæg nedenfor.