Barfod Sneaks fra BeLenka – Champ Space

999,00 kr.

Du får 49 Øko points ved køb af dette produkt!
Du får 49 Øko points ved køb af dette produkt!
Ryd
Barfod Sneaks fra BeLenka – Champ Space

Design og komfort i storstilet kombi
Det har aldrig set federe ud at have sunde fødder! Disse retro sneaks fra Be Lenka sætter kryds i alle bokse man kunne ønske sig, for en komfortabel og flot hverdagssko.
Der er kælet for detaljer og kvalitet; skoene er håndlavede og materialerne i særklasse. Læder og tekstil spiller sammen for en utroligt behagelig barfodsoplevelse. Der er masser af blødhed, men der er ikke gået på kompromis med følingen. Ligesom der er masser af stil, men uden at der er gået på kompromis med ergonomien. Alt ved disse sko går op i en højere enhed!

Ergonomisk retro-stil
Disse sneaks er ikke bare for fede at se på. De har en virkelig generøs pasform og det bløde, indvendige mikrofiber sikrer et blødt fit og et behageligt fodmiljø. Der er plads til både høje og lave vriste, og gode justeringsmuligheder. Den tynde sål på kun 4 mm yder perfekt føling med underlaget og har god plads til selv brede fødder.
Kombinationen af de bløde materialer og den tynde sål, gør at skoene giver en fornemmelse af at gå på en sky med fødderne plantet solidt på jorden!
Og så ser man jo samtidig ganske cool ud!