Viser 1–52 af 63 resultater

Tilbud økologisk babytøj

Her hos MiniE prioriterer vi jo økologi, og vores udvalg af økologisk uld kan holde selv den største lille frysepind varm. I kategorien tilbud økologisk babytøj er der ekstra jackpot, da vores lækre økologiske babytøj og sko endda er ekstra billigt, da alt du finder her, er på tilbud. Shop blandt mærker som Engel, Disana og Haflinger.


Udvalget af babytøj og sko på tilbud

Udvalget vil selvfølgelig variere, alt efter sæson og lagerstatus, men generelt vil man oftest kunne finde basistøj, overtøj, samt huer eller vanter af økologisk uld eller uld/silke. Det vil eksempelvis være fra mærker af suveræn og certificeret kvalitet, såsom tyske Engel og Disana.

Engel laver absolut udsøgte og smørbløde sager af økologisk uld og silke, og deres uldfleece er afsindigt populært som eksklusivt sovetøj til luren udenfor, som køredragter eller som alternativ til termotøj. Engels produkter er i forvejen i et meget rimeligt prisleje i forhold til kvaliteten, men i denne udsalgskategori finder du de lækre sager til en uhørt lav pris.

Disana laver blandt andet de altid populære smækbukser og leggins, der begge kan bruges henover mange størrelser og derfor er ultra praktiske. De laver også det helt uovertrufne overtøj i kogt uld, som er fantastisk mod vind og vejr i dette danske klima, og som bare er langt mere kræs og langt mindre kemi end termotøj og flyverdragter. Deres vanter i kogt uld er også helt unikke i funktion, da de både skyr kulde og væde, men samtidig er meget mere bevægelige for barnet end andre vanter der yder samme mængde beskyttelse. Og så er det så smart de aldrig falder af og bliver væk, grundet snoren! Disana er altså top klasse til pengene og i denne kategori bliver Disana til rene kup!

Herudover kan der snige sig nogle af vores lækre Haflinger hjemmesko i uld ind i sortimentet. De fine hjemmesko er uldne, varme, naturlige og kommer i et væld af fine designs. I denne kategori er prisen blevet så lav, at de næsten gives væk!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tusind tak for din tilmelding til nyhedsbrevet. Brug koden 9u7rg2fx og få 15 % på din første ordre!