Viser alle 12 resultater

Stofbleer på tilbud – køb billige moderne stofbleer med MiniE. Hvis du har ledt efter en grønnere løsning på endeløse mængder bleaffald, og unaturlige plastik popoer, så er det meget sandsynligt du er faldet over moderne stofbleer. Og hvis du er faldet over moderne stofbleer, er det også meget sandsynligt, at du er faldet ned af stolen over hvor mange forskellige valgmuligheder der er. For der findes utroligt mange typer stofbleer, med utroligt forskellige egenskaber, i forhold til at de jo i bund og grund alle skal kunne det samme. Men de mange variationer findes, fordi familiers vaner og værdier er forskellige, deres hverdag og ressourcer er forskellige, og så er deres børns behov og bygning ikke mindst også forskellige. Man kan altså, kan du nok se, hurtigt ende med at forkøbe sig for at prøve alt af, hvis man ikke altid ved præcist hvad der er oplagt. Og så er det jo ikke så grønt for nogen mere! For at gøre det billigere, og nemmere, at prøve forskellige slags stofbleer af – eller anskaffe sig mere af det der virker – har vi her en kategori med billige stofbleer.

Tilbud
Tilbud
Tilbud

Hvorfor er de billige stofbleer?

Priserne på disse stofbleer er ikke lavere fordi der er noget galt med kvaliteten. Bleerne er alle helt i orden, og er dækket af samme garantier som altid. Bleerne er simpelthen stofbleer tilbud, og det kan der være forskellige årsager til; det kan dreje sig om udgående modeller, restpartier, demo-modeller, sampakker, kampagnemodeller eller simpelthen oprydning på lager. Med andre ord, kan du sagtens finde gode, brugbare, men billige stofbleer her, som alle kan lige præcis det de skal.

Ikke kun billige stofbleer – stofbleer tilbud

Det er ikke engang kun stofbleer du kan være heldig at finde i denne udsalgskategori; ofte vil der også være tilbehør til stofbleer. Eller sågar ting der kan bruges til andet og mere end blot stofbleer; wetbags, som kan bruges til både stofbleer og stofbind, samt eksempelvis som toilettaske på farten!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tusind tak for din tilmelding til nyhedsbrevet. Brug koden 9u7rg2fx og få 15 % på din første ordre!