Viser alle 4 resultater


I denne kategori finder du alle vores mange fantastiske huer, futter og luffer – kort sagt alt hvad du skal bruge for at gøre så behageligt som muligt for dit barn. Alle vores produkter er lavet i de mest miljøvenlige materialer.

Hold din baby varm med vores fantastiske huer og luffer

Alle mødre vil gerne sikre sig at deres børn har det varm og godt, særligt når vinteren nærmer sig. Og det vil vi gerne hjælpe med. Derfor har vi samlet et eksklusivt udvalg af de bedste hjemmesko, futter og luffer til dit barn. Alle vores produkter er lavet i økologiske materialer, hvilket både gavner miljøet men ikke mindst dit barn. Vores striktøj har nemlig både den store fordel, at det er helt frit for kemikalier samtidig med at det giver den bedste beskyttelse mod koldt vejr. Vores huer, luffer og futter har nemlig den egenskab at det både varmer rigtigt godt samtidig med at det gør det nemt for dit barns hud at ånde. Det betyder at dit barn ikke kommer til at få det for varmt. Derudover har alle vores futter også en skridsikker bund, så dit barn har nemmere ved at holde sig på benene.

Altid hurtigt levering og billig fragt

Hos MiniE ønsker vi ikke kun at give dig de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet. Vi ønsker også at give den bedste service. Derfor har vi altid dag-til-dag levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer. Derudover tilbyder vi også fri fragt på alle ordrer over 499,- Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der ville passe bedt til dig, så vær ikke bange for at kontakte os. Vi hjælper dig hjertens gerne godt på vej.