Viser 1–20 af 22 resultater

Økologisk babytøj og bæredygtige uldfutter

Det skal være nemt at klæde barn og baby praktisk, økologisk og flot på! I kategorien økologisk babytøj finder du derfor de blødeste og flotteste bukser, trøjer, body’er, jakker, dragter, vanter, huer og futter – så guldklumpen kan holde varmen fra top til tå, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har samlet populære lækkerier fra tyske kvalitetsmærker som Engel, Disana og Haflinger, der alle har fuldstændig styr på at levere bæredygtig uld, der er højt elsket af både børn og forældre.


Hvorfor er uld genialt som økologisk babytøj?

Når uld produceres og bearbejdes samvittighedsfuldt og ansvarligt, er det et meget bæredygtigt materiale, også som slutprodukt. Uld brillerer også ved at være grønt på den måde, at det kræver utroligt lidt vask og vedligehold i forhold til andre materialer. Det er jo et win-win for både miljø, pengepung og i forhold til arbejdsbyrden i hjemmet. Vasketøj er ligesom ikke en mangelvare i småbørnsfamilier ellers! Så her kan uld være en kærkommen aflastning.

Ligeså kan uld også ofte afhjælpe urolig babysøvn eller hyppige snotnæser, da uld er fænomenalt til at regulere temperatur og lade huden ånde. Det har ofte en beroligende effekt på småbørn, og kan være en stor hjælp, både for de der har svært ved at holde varmen, og de der ofte skiftevis sveder og så bliver kolde og klamme. Strømper, futter og hjemmesko af uld er derfor ligeledes perfekte til store og små, for at sikre lune og tørre fødder under alle forhold – og så er der ingen sure tæer!

Forskellige typer uld som økologisk babytøj

Uld er et materiale med nærmest uendeligt mange anvendelsesmuligheder, afhængigt af hvordan det behandles og bruges. Eksempelvis er kogt uld meget velegnet som overtøj, fx i stedet for termotøj, fordi det er tæt, robust, ret så vandafvisende og næsten helt vindtæt. Uldfleece er oplagt som køredragt, sovedragt i barnevogn eller ekstra lag under overtøjet, fordi det er smørblødt, fluffy og meget velisolerende. Tøj i ren uld er velegnet til det køligere halvår, enten for sig selv, under andet tøj eller lag på lag til de koldeste dage. Og så er der uld/silke, som er utroligt anvendeligt hele året og ofte tåles selv af de der normalt ikke kan bære uld. Fælles for alt økologisk babytøj du finder hos os, er at du slipper for at bekymre dig om giftige farvestoffer, pesticider, fluorstoffer og andet møg der ofte er i konventionelt babytøj og overtøj. Vores økologiske uld er certificeret efter de strengeste standarder for både produktion og slutprodukt.