Viser 1–20 af 24 resultater

Se vores velassortedede udvalg af wetbags til stofbind. En wetbag er en vandtæt stofpose der findes i mange forskellige størrelser og former – derfor findes der selvfølgelig også en der er perfekt til opbevaring af stofbind. Den størrelse du skal gå efter når du skal finde de perfekte wetbags til stofbind er en vådpose der ikke er for lille så du skal bakse for meget med at få de beskidte stofbind proppes ned i posen. Wetbags til stofbind må dog heller ikke være unødvendigt stor, så går det handy af posen. Se hele udvalget af wetbags og stofbind.


Wetbags til stofbind – hvad kan de?

En wetbag til stofbind er en wetbag magen til så mange andre. Målene på posen er dog lidt anderledes til netop stofbind! Det er en kæmpe fordel hvis vådposen er bredere end den er høj, da den lidt aflange form er super god som wetbag til stofbind. Inderst er en wetbag til stofbind lavet af PUL (100% polyester). Det er de samme vandtætte stof som vores stofbleer er lavet af. Yderst er de fine wetbags til stofbind beklædt med økologisk bomuld som gør poserne lækre at røre ved og uimodståelige at se på. Alle wetbags til stofbind har desuden forseglede sømme, hvilket betyder at der intet vand trænger igennem posens syninger – heller ikke i de tilfælde hvor posen af klemmes eller mases.

Tag dine stofbind med på farten i en wetbag

Du kan let have både rene og beskidte stofbind med på farten. Planet Wise laver nemlig wetbags til stofblind med flere rum. Det gør det mulig at have både de rene og de beskidte stofbind i samme pose, blot i forskellige lommer. Fælles for alle wetbags er at de er super gode til opbevaring af beskidte og våde ting. En wetbag erstatter derfor let den almindelig plastikpose fra Netto som ellers er redningen for mange når de skal have de beskidte fodboldstøvler eller det våde badetøj med hjem. Hos MiniE kan du derfor også finde wetbags i flere forskellige udgaver og størrelser. På den måde kan du finde lige den størrelse der matcher dit behov.