Viser alle 16 resultater

En pail liner er en uundværlig del et basis stofble-kit og er noget som alle der bruger stofbleer til deres barn må anskaffe sig på et eller andet tidpunkt. En pail liner er blot det amerikanske ord for en blepose til blespanden, som vi i Danmark har taget med videre ind vores stofble repertoire. Har du en pail liner, så sættes den blot ned i blespanden og holdes her fast med den indbyggede elastik i kanten. På den måde er du sikret at din blepose ikke ryger med ned i blespanden når du smider de beskidte stofbleer heri. Se vores udvalg af moderne stofbleer og tilbehør til stofbleer.


En lugtfri pail liner

Hos MiniE har vi valgt at føre de lækre pail liners fra Planet Wise. De findes i et utal af farver og prints, lige fra de neutrale i hvid og sort, til de mere spraglede pail liners som printet ”Dino Mite” eller den mere pigede ”Fancy Pants”. Når du bruger en pail liner fra Planet Wise til din blespand så kan du være helt sikker på at blespanden ikke står og afgiver dårlig lugt til rummet. En pail liner fra Planet Wise er nemlig både anti-bakteriel og holder dårligt lugt inde i posen. Det giver mulighed for at du sagtens kan have blespanden med pail liner og beskidte stofbleer til at stå på f.eks. gulve med varme i eller du kan lade pail lineren blive i blespanden, helt uden at sætte låg på. Prøv jer bare frem til I finder den helt rigtig løsning for jer.

Er én pail liner nok?

De fleste vasker stofbleer hver 2.-3. dag. Det passer nemlig som oftest med en fyldt maskinfuld og stofbleer har desuden sjældent godt af at stå længere end det før de vaskes. Har du blot én pail liner kan det derfor være lidt svært at få til hænge sammen. Det smarte ved en pail liner er nemlig at du ikke behøver tage de beskidte stofbleer op af stofposen igen. De beskidte bleer + pail liner smides bare ind i maskinen i samlet flok – så rystes de beskidte stofbleer selv ud af pail lineren inde i maskinen. Har du derfor to pail linere, så kan du sætte en ny, ren pail liner i blespanden hver gang du har smidt den foregående til vask. Smart!