Viser 1–20 af 22 resultater

Vaskeklude er stofklude, der kan bruges som alternativ til vådservietter eller skumklude, når du skifter dit barn. Vaskeklude der bruges igen og igen er lantg bedre for miljøet og er en bæredygtig løsning der virkelig kan mærkes. Dernæst er det meget rarere for barnet at biive vasket med vaskeklude i stof, fremfor vådservietter eller skumklude – det gælder såvel numse som ansigt. Se hele udvalget af tilbehør til stofbleer og prøv vores moderne stofbleer.

Ikke på lager

Vaskeklude der er skånsomme mod miljøet

Mange vasker de små poders numser med vaskeklude frem for eksempelvis vådservietter eller skumklude, der kan være lidt hårdere mod huden end stofklude. Dette er der en god årsag til. Vaskekludene produceres nemlig af bæredygtige materialer – du kan eksempelvis få bambus klude og økologiske klude – og er altså skånsomme mod miljøet. Der findes adskillige klude på markedet, så der skulle findes en, der er perfekt til jeres behov, uanset om I foretrækker klude af bambus, økologisk materiale eller noget helt tredje. Ligesom genanvendelige stofbleer, varierer stofklude i både størrelse og form. Vi udbyder forskellige størrelser, mønstre, farver og designs, så du kan være sikker på at finde de helt rigtige vaskeklude for dig.

Slut med røde numser – vaskeklude er skånsomme mod dit barn

Samtidig med, at vaskekludene er skånsomme mod miljøet, er de også skånsomme mod dit barn. De bløde naturmaterialer, som vaskekludene er produceret af, er nemlig ikke hårde mod dit barns hud. I stedet for at bruge vådservietter og skumklude, kan du derfor vælge at investere i MiniE’s klude af stof. Det er både miljørigtigt og meget bedre for dit barns sarte hud. Ved at skifte til stofklude undgår du nemlig både parfume, blegemidler og andet skidt kemo som findes i både skumklude og vådservietter.

Spar penge med genanvendelige vaskeklude

Vores klude er genanvendelige, hvilket betyder, at du kan vaske dem i vaskemaskinen og bruge dem igen og igen. På denne måde skåner du ikke kun miljøet, men også din pengepung. Du bidrager til at formindske affaldsspild, og samtidig er oven i købet langt billigere på den lange bane. Du skal nemlig kun investere i kludene én gang, hvorimod du må købe vådservietter, skumklude eller lignende relativt ofte. Du sparer altså mange penge på at skifte til klude af stof, da de har tjent sig selv hjem på ingen tid!