Viser alle 7 resultater

Engangsindlæg til stofbleer, liner og rispapir – kært barn har mange navne! Et engangsindlæg bruges – som navnet også antyder – kun én gang. Det lægges øverst i bleen og “fanger” afføringen som derefter er meget nemmere at vippe ud i toilettet. Engangsindlæg til stofbleer leder desuden også væsken væk fra huden og videre ned i de absorberende lag. Se mærker som Bambino Mio, Close og ImseVimse.


Hvornår bruges et engangsindlæg til stofbleer?

Et engangsindlæg af rispapir eller viskose bruges som regel øverst i stofbleer til de lidt ældre børn der får fast føde. Hos de helt spæde ammebørn er rispapir derimod slet ikke nødvendigt. Lad bare ammebæ komme direkte i stofbleen – og dermed også direkte i maskinen. Ammebæ er nemlig vandopløseligt og skylles ud i første skyl.

Det praktiske ved engangsindlæg til stofbleer

Engangsindlæg til stofble gør dit arbejde med stofbleerne meget mere praktisk end ellers. Det skyldes at indlægget fanger al afføringen, så du hurtigt kan fjerne det fra bleen og skylle det hele ud i toilettet. På den måde bliver vaskearbejdet lettet en del, da afføringen kommer væk fra stofbleen. Samtidig gør det, at det bliver meget nemmere at skifte (særlig en urolig) baby da afføringen hurtigt kommer af vejen og du kan lægge den beskidte stofble direkte i blespanden.

Engangsindlæg og miljøvenlige stofbleer

Engangsindlæg kan bruges til at alle typer af vores miljøvenlige stofbleer, og kan derfor være med til at gøre dit bleskift nemmere uanset hvilke stofbleer, som du bruger. Når du har et par gode stofbleer og er klar med engangsindlæg har du alt hvad du skal bruge for at have en miljøvenlig baby.

Vi har engangsindlæg fra både PoPoLiNi, Bambino Mio, Close og Imse Vimse. De praktiske indlæg til stofbleer findes endda både på ruller og i bokse. Alle MiniE’s engangsindlæg er 100 % nedbrydelige og må skylles ud i toilettet. Du kan se hele vores udvalg af stofbleer her.