Viser 1–20 af 24 resultater


I kategorien for uundværligt tilbehør til stofbleer finder man indlæg og boosters. Indlæg og boosters er især fordelagtige, hvis dit barn har en tendens til at tisse og afføre hyppigt, hvis der er brug for at holde sengen tør hele natten, og hvis du vil undgå ble-uheld eller simpelthen at løbe tør for bleer, når du er ude, skal til fest eller lignende.

Fås i mange varianter

Du kan købe indlæg og boosters til stofbleer i et utal af materialer og variationer. Blandt andet kan du få fleece indlæg, indlæg i økologisk bomuld samt boosters i bambus. Herudover kan du bøde købe genanvendelige og engangsindlæg eller -boosters, og du kan endda få nogle specielt egnede til afføring, så du undgår at skulle vaske en beskidt ble.

Indlæg og boosters kan altså tilpasses dit specifikke behov på grund af det store, varierende udbud. Det er meget individuelt, hvilke indlæg og boosters til stofbleer der hitter, så her må man prøve sig frem. Du skal blot vælge hvilket materiale, form og størrelse, du ønsker at indlæggene eller boosters har, og se om det virker for dig. Du har også mulighed for at låne vores prøvepakke med stofbleer GRATIS, hvor indlæg og boosters til udlån også medfølger.

Høj sugeevne

Indlæg til genanvendelige stofbleer anvendes til at opnå en højere sugevne. Du kan vælge at placere boosters oven på indlægget, hvis du ønsker en endnu højere sugeevne. Igen afhænger det af dit barn, og hvilket behov han eller hun har, hvilke indlæg du køber, hvor mange du køber og lignende.

Skånsomme mod miljøet

Vores indlæg og boosters til økologiske stofbleer er produceret af miljøvenlige materialer, som skåner miljøet samt er uden skadelige stoffer. Når du køber indlæg og boosters til stofbleer hos os, sikrer du altså, at dit barns hud ikke udsættes for skadelige kemikalier.