Viser 1–20 af 114 resultater

Der findes rigtig meget forskelligt tilbehør til stofbleer på markedet. Hos MiniE har vi samlet det bedste og mest populære tilbehør til moderne stofbleer, hvorfor du kan være sikker på, at alt tilbehør er uden skidt kemi og i den bedste kvalitet. Meget af vores tilbehør til stofbleer er endda økologisk og GOTS certificeret. Du finder bl.a. indlæg, boosters, prefolds og engangsindlæg – alt sammen til brug sammen med de genanvendelige, billige stofbleer. Nedenfor kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetstilbehør til gode priser, der går godt sammen med vores billige stofbleer.

-20%
167,20 kr.

Dit barn fortjener det bedste – vælg kvalitets tilbehør til stofbleer

Har du ligesom mange andre lyst til at skifte skumklude og vådservietter ud med vaskeklude af stof og derved spare de små rumper for skidt kemi, plastik, parfume og en ru overflade? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos MiniE finder du bløde økologiske vaskeklude af både bambus og bomuld. Et must have til brug af stofbleer!

Vask og pletfjerner er det perfekt tilbehør til stofbleer

Stofbleer, såvel som alt tilbehør til stofbleer, må vaskes korrekt hvis du vil forlænge levetiden. Det gælder både stofbleer, men også stofbind, wet bag og alle vores andre tekstilvarer. Under kategorien "Økologisk vaskemiddel" finder du alt hvad du skal bruge til vask af moderne stofbleer, tilbehør til stofbleer, vaskeklude, mm. Alle vores vaskemidler er 100 % økologiske og du kan med ro i maven vaske alt til både dig selv og dit barn i MiniE's vaske- og plejeprodukter. Prøv f.eks Sonetts Uldkur eller Ulrich Natürlichs Blevask som er et formidable vaskemiddel lavet specielt til stofbleer.

Wet bags

Beskidte, genanvendelige stofbleer – hvad gør man lige af dem? Uanset om du er hjemme eller på farten så er wetbags en super nem måde at opbevare stofbleer efter brug. Wet bags er vand- og lugttætte stofposer, du kan opbevare de beskidte stofbleer i uden at hverken væde eller lugt trænger igennem. Wet bags til billige stofbleer findes i mange varianter og kan bruges både som betræk til vasketøjskurven, til de beskidte stofbleer i dagplejen, til vådt tøj, beskidte sko eller til det våde badetøj. Wetbags fås her i alverden forskellige mønstre, farver og størrelser.