Viser 1–20 af 40 resultater

Som navnet antyder, er stofbleer til nyfødte designet med fokus på nyfødte babyer. Her tages hensyn til tynde lår og små navlestumper, der først skal hele. Stofbleer til nyfødte er de bleer, der sidder bedst på de helt små. Hernæst kommer formsyede stofbleer, som også kan bruges. Formsyede stofbleer bliver dog mere kluntede, og fylder mere på den lille rumpe end stofbleer til nyfødte gør. Så hvis du ønsker en fin lille numse på din nyfødte baby, så er stofbleer til nyfødte perfekte.


Stofbleer til nyfødte har et perfekt fit til de helt små

Stofbleer til nyfødte sidder utrolig godt på de helt små, og giver et perfekt fit omkring barnets lår, mave og nye fine navle. Vores almindelige stofbleer passer i de fleste tilfælde først børn over 4,5 kilo. Ved at benytte stofbleer specifikt designet til nyfødte, gør du det men samtidig er det mere behageligt for din baby og let for dig selv. Herudover, vil en for stor ble oftest lække hvis ikke den sidder ordentligt til. For at undgå uheld i bleen, er stofbleen til nyfødte derfor perfekt, idet det tætte fit forebygger sådanne uheld.

Lån en GRATIS prøvepakke med stofbleer til nyfødte

Har du lyst til at bruge nyfødt stofbleer til din baby den første tid, så lån først en nyfødt prøvepakke hos MiniE. I nyfødt-blepakken får du alle de bleer som du skal bruge for at prøve konceptet af. Du får lov at prøve forskellige typer af nyfødt stofbleer, som gør det meget lettere at finde ud af hvad der passer det enkelte barn og hvad I som familie trives bedst med. Det kan være stofbleer til nyfødte med eller uden knapper/velcro, natbleer, formsyede bleer, eller noget helt fjerde. Herefter er I langt bedre rustet til senere at lave jeres egen investering i stofbleer. Dermed skal du ikke investere i mange forskellige genanvendelige bleer, der kun bruges en kort periode.