Viser 1–20 af 176 resultater

Her finder du et stort udvalg af stofbleer til tykke lår. Stofbleer findes nemlig i alverdens former, farver og materialer, mens stofbleer samtidig er vidt forskellige i modellerne – de skal nemlig passe perfekt til alle babyer! Hos MiniE har vi gjort det nemt for dig og har i denne kategori samlet alle stofbleer, der er særligt velegnede til børn med tykke lår. Se hele vores udvalg af moderne stofbleer, hvor vi forhandler mærker som Best Bottom, GroVia og mange flere.


Stofbleer til tykke lår - bleen med det perfekte fit

Stofbleer til tykke lår er velegnede til de store babyer og generelt babyer med gode, store lårbasser - og måske lidt 'elastikker' hist og her. De giver barnet en god komfort og holder tæt. Stofbleer til tykke lår sidder hverken for stramt eller løst, og kan endda have indstillelige elastikker i bleen. På denne måde kan du tilpasse bleerne i forhold til præcist dit barn.

Forebyg gener for dit barn som har brug for en stofble til tykke lår

Babyer og børn med tykke lår, kan ofte blive generet af de almindelige størrelser, eller one size stofbleer, idet de har et andet behov end det gennemsnitlige barn. Vi har taget særligt hensyn til dette behov, og har sørget for, at dit barn ikke oplever smerter eller lignende på grund af en stram ble. Herudover kan en alt for stram ble også udløse udslæt og en tynd hud omkring numsen og lårene, idet dit barns hud ikke kan ånde. Med en stofble specielt velegnet til børn med tykke lår, kan du forebygge gener som disse, og sikrer, at dit barn trives i bleen.

Stofbleer til tykke lår fås i mange varianter

Stofbleer til tykke lår kan fås i mange forskellige farver og materialer. Du kan blandt andet købe stofbleer lavet af bambus og økologisk bomuld. Herudover kan du endda få stofbleer der er todelt, som vores GroVia Hybrid A12 med velcro. Disse bleer tager særligt hensyn til hygiejnen, idet de består af engangsindlæg på indersiden mens yderskallen er genanvendelig. Dette betyder, at du kan være miljøvenlig – ikke kun ved at bruge bleer af bærbare materialer, men også ved at undgå at vaske for ofte på grund af engangsindlæggene.