Viser alle 2 resultater

Se vores udvalg af stofbleer til større børn her. Større børn har ofte behov for en anelse mere plads i stofbleerne end de mindre børn. Stofbleer til større børn er langt fra ualmindeligt og vi har hos MiniE derfor et stort udvalgt af netop stofbleer til større børn, for at kunne imødekomme den øgede efterspørgsel. Se hele udvalget af moderne stofbleer.

Tilbud
Ikke på lager

Stofbleer til større børn med ekstra god sugestyrke

Som oftest er det om lårene at de almindelige stofbleer strammer de større børn eller der sker det at stofbleerne bliver for korte i forhold til børnenes lange kroppe. Selvom one size stofbleer siges at passe alle børn fra 4 kg til børnene smider bleen, så er det desværre ikke altid sådan det forholder sig i virkeligheden. En del børn vokser ud af one size stofbleerne når de når slutningen af bleperioden og har i en kortere eller længere periode behov for mere specifikke stofbleer til større børn. I tillæg til den anderledes pasform som et ældre barn har brug for, så ser vi også ofte at forældre efterspørger stofbleer til større børn som har ekstra stor absorberingsevne. Et større barn selvfølgelig tisser mere end et lille barn - det er klart! Derfor er det også naturligt at der i de fleste stofbleer til større børn er indbygget ekstra sugestyrke eller at der i det mindste er lavet plads i stofbleen til at der kan bootes ekstra meget hvis behovet opstår.

Stort udvalg af stofbleer til større børn

Hos MiniE har vi masser af stofbleer specielt til de større børn. Særligt A!2 (all-in-two) stofbleen fra Best Bottom kaldet ”Bigger Best Bottom” er et super godt bud på en stofble til større børn som både er funktionelle og let at bruge, utrolig lækre at røre ved samt i både høj kvalitet og i uimodståelige i deres prints. For hvilket barn kan modstå en dinosaur stofble eller en stofble fyldt med skovens dyr?