Viser 1–20 af 86 resultater

Der findes stofbleer til alle, også stofbleer til slanke babyer babyer. Disse bleer sidder rigtig godt på babyer, som har slanke lår, og som er lange i livet. Stofbleer til slanke, lange babyer er ofte lidt længere i ryggen og har stramme elastikker. På den måde er der taget højde for, at bleerne skal slutte tæt om lårene, og at bleen er høj nok til at komme op omkring navlen på barnet. Se hele vores udvalg af moderne stofbleer, hvor vi forhandler, blandt mange andre, mærker som Anavy, Bambino Mio og ImseVimse.


Genanvendelige stofbleer til slanke babyer er godt for pengepungen

Stofbleer til slanke babyer indeholder ingen skidt kemi og giver derfor dit barn en sund start på livet. Stofbleer til slanke, lange babyer er genanvendelige, hvilket gør stofbleerne billigere at bruge i længden sammenlignet med engangsbleer.

Fordelene ved at bruge stofbleer til slanke babyer

Der er mange gode fordele ved at bruge stofbleer frem for almindelige engangsbleer. Først og fremmest gør du miljøet en stor tjeneste ved ikke at smide bleer ud hele tiden. Og så er stofbleer uden kemi også bedre for din baby. Og med stofbleer til slanke babyer, får du bleer der passer perfekt til den tynde baby. Som et andet aspekt, er der også økonomiske fordele ved at bruge stofbleer. I stedet for at købe bleer hele tiden, køber du alle de bleer du skal bruge på en gang og det sparer du mange penge på i det lange løb. Så skal I bare have en menstruationskop til mor, og så er I en stor miljøvenlig familie

Vores stofbleer til slanke babyer er brugervenlige og økologiske

Selvom stofbleer umiddelbart lyder besværligt, er det faktisk nemt at bruge de såkaldte moderne stofbleer. De er nemlig lavet så de er nemme at give babyen på - du ikke skal stå at folde og lave lag på lag med en gammeldags gylpeklud – du giver blot stofbleerne på som du ellers ville have gjort det med en engangsble og lukker så blot stofbleen med velcro eller knapper. Samtidig er det praktisk, da du kan putte de beskidte stofbleer i en blepose for senere at putte dem ind i vaskemaskinen. Det kræver selvfølgelig lidt mere vask at bruge stofbleer, men det er så også det!