Viser 1–20 af 171 resultater

Nedenfor finder du gode stofbleer til institution, der møder stort set alle institutioners krav til stofbleer. De fleste forældre ønsker, at det skal være muligt for barnet både at anvende stofbleer derhjemme og i institutionerne. Gode institutions stofbleer er alle designet med velcro, da det gør stofbleer hurtigere at tage af og på, samt skåner personalets fingre mod slidgigt. Et andet vigtigt parameter for at stofbleer skal kunne fungere for institutionspersonalet, er at de medbragte stofbleer til institution også er lette og enkle at bruge for personalet. Her anbefaler vi enten AIO (all-in-one), AI2 (all-in-two) eller lommerbleer der allerede hjemmefra er gjort klar. Fællesnævneren for de tre forskellige modeller er at de minder utrolig meget om en engangsble – både i forhold til udseende, men også i forhold til simplicitet. Se hele vores udvalg af moderne stofbleer og vælg mellem mærker som Anavy, Bambino Mio, ImseVimse og mange flere.


Økologiske stofbleer som lever op til institutionernes krav

Gode institutions stofbleer er skal desuden også have en høj sugeevne. Det er et must for stofbleer til institution at de kan holde barnet tørt i mindst 3 timer – gerne længere tid, for at være på den sikre side. Gode institutions stofbleer kan altså holde tæt, selvom der skulle gå mere end 3 timer mellem bleskiftene og holde til masser af bevægelse, en god lur og et aktivt barn gennem flere timer.

Miljøbevidste stofbleer til institution

De genanvendelige stofbleer er selvfølgelig frie for skidt kemi og er et meget sundere og mere miljørigtigt alternativ til engangsbleen. Derudover bidrager og inspirerer institutionsstofbleer ofte til at bredere kendskab til stofbleer både blandt pædagoger og andre forældre – en viden der for de fleste, er helt ny viden om et sundere alternativ til engangsbleerne.

Stofbleer ud og hjem fra institution

For at lette den daglige rutine med stofbleer ud og hjem fra institution, kan en wet bag (en blepose i vandtæt stof) være en ideel investering. Det gør det let at have rene stofbleer med til hver dag, men ligeså nemt er det faktisk at få de beskidte stofbleer med hjem. De opbevares blot i den vandtætte pose, hvorefter hele posen puttes i maskinen og vaskes sammen med de resterende stofbleer når man kommer hjem.