Viser alle 18 resultater

En meget populær og håndgribelig type stofble er lommebleer. Lommebleer består af en vandtæt yderskal af PUL, mens indersiden af lommebleen – den, der rører barnets hud – består ofte af bambus, bomuld eller fleece. Lommebleen har fået sit navn, fordi den har en indbygget lomme til indlæg, enten i den ene eller begge ender af bleen. På den måde kan du booste lommebleen med præcist den mængde sug, barnet har brug for.  På trods af at lommebleens yderlag består af PUL (et ikke naturligt materiale) så er disse stadig miljøvenlige og meget sundere for barnets hud end en engangsble.

-20%
Ikke på lager

Lommebleer er en praktisk og miljøvenlig bletype

Det smarte ved en bæredygtig lommeble er, at du selv kan vælge, hvor mange indlæg du vil lægge i bleen. I løbet af dagstiden er et enkelt indlæg måske nok, mens barnet ofte har brug for flere indlæg om natten samt under lur. Lommebleen kan på den måde boostes præcis, som dit barn har behov for. Sugeevnen i stofbleen kan derfor justeres præcis efter behov, pasform og alder. Dette gør lommebleen utrolig praktisk, da du kan tilpasse bleen i løbet af dagen og skifte mellem hvor mange indlæg dit barn har brug for til eksempelvis nat, lur eller køreturer.

Tilpas lommebleen til din baby

Samtidig har lommebleerne også den fordel, at du kan tilpasse bleerne så de passer til din baby. Det kan du gøre ved at bruge de knapper der sidder på ydersiden af bleen. Til den nyfødte baby kan du knappe bleen sammen, så den bliver mindre. Efterhånden som babyen vokser, kan du tilpasse bleen og gøre den større. Det giver lommebleen en lang levetid, da du ikke behøver at købe andet end én samling stofbleer der holder fra 4 kg til barnet smider bleen. Stofbleer er derfor en virkelig bæredygtig løsning, da du kan bruge den samme stofble rigtig mange gange.

Endnu en fordel ved lommebleer

Lommebleer har desuden den fordel, at der tørrer utrolig hurtig, da indlæggene af sig selv falder ud i vask og dermed også tørrer for sig selv. På den måde kan du hurtigt have en ren ble klar til babyen.