Viser alle 5 resultater

En meget simpel og økonomisk måde at bruge stofbleer på, at ved at investere i bindebleer og prefolds. Den løsning er både let, billig og simpel at bruge. Stofbleerne egner sig specielt godt til nyfødte, men kan som udgangspunkt bruges af børn i alle aldre. Grunden til at bindebleer og prefolds er rigtig gode til de helt små nyfødte, er bindebleerne evne til at blive justeret om det lille barn. Som oftest vil one size stofbleer være lidt store til de helt små i starten, men dette er ikke tilfældet med bindebleer! Bindebleer sidder nemlig tæt og behageligt på selv de helt små. De sidder godt tæt til de små lår og er samtidig bløde og behagelige at have på uden at stramme. Uden på bindebleer bruges et uld-, fleece- eller PUL cover til at gøre stofbleen vandtæt. Se også vores udvalg af lommebleer og formsyede stofbleer.


Det perfekte fit til babyer under seks måneder – vælg bindebleer og prefolds

Bindebleer er et godt og simpelt valg særligt til børn under 6 mdr. De fleste små babyer får nemlig en lidt kluntet numse i stofbleer, mens bindebleer er en rigtig god løsning til at holde numsen ”slank”. Bindebleer giver derfor en super god komfort for de helt små babyer. Så skal du bare have fat i en god bæresele, og så er din nyfødte baby sikret den allerbedste start!

Økonomiske fordele ved bindebleer og prefolds

Endnu en fordel ved bindebleer, at de er billige stofbleer i indkøb. Er økonomien en anelse stram, kan du derfor altid starte med billige bindebleer og så udvide derfra. Ligesom med andre former for stofbleer kan du bruge den samme ble flere gange, og det giver en stor økonomisk fordel. I det lange løb, er det nemlig langt billigere at bruge stofbleer, da du ikke skal købe nye bleer hele tiden. Og så er det jo langt mere miljøvenligt at bruge stofbleer frem for engangsbleer, da du i høj grad minimerer mængden af affald, ved at genbruge den samme stofble flere gange.

Bindebleer og prefolds er bedst til hjemmebrug

Bindebleer er i de fleste tilfælde ikke egnede til institutionsbrug. De genanvendelige bindebleer skal nemlig foldes, festes og behøver cover hvilket er mere tidskrævende. Til institutionsbrug anbefaler vi i stedet de populære lommebleer, all in one bleer eller all in two bleer. Foldebleer og bindebleer er dog nemme at bruge, når du har lært teknikken til hvordan bleerne skal foldes. Det er hurtigt lært og så er din baby klar til at udforske verden med komfortable bleer.