Viser 1–20 af 123 resultater

AIO stofbleer er en af de mest populære stofble-typer på markedet. De er nemme at give barnet på, og behøver ingen forberedelse – stofbleerne er altså klar med det samme. Ofte vil du se de genanvendelige all in one stofbleer være forkortet som AIO. Som hovedregel har AIO stofbleer et fastsyet, absorberende indre, mens yderskallen er lavet af PUL og er vandtæt. Den bæredygtige all in one stofble er især nem at håndtere for uøvede og egner sig derfor specielt godt til daginstitutionen, bedsteforældre eller en utrænet far. Se hele udvalget af Bambino Mio, Bambooty, GroVia og Totsbots.


AIO stofbleer byder på bæredygtighed uden skadelige stoffer

Som navnet også antyder, så har den genanvendelige all in one (AIO) alt samlet i ét. En AIO stofble er derfor noget af det tætteste, du kommer på en engangsble både i udformning og funktion. Ved at vælge AIO stofbleer, slipper du for al kemien, og skåner miljøet for mange ton affald! Er du på jagt efter billige stofbleer, så kan all in one stofbleer bestemt anbefales. AIO er som oftest one size stofbleer, og kan derfor indstilles efter barnets størrelse efterhånden som det vokser. AIO stofbleen kan desuden genbruges af flere børn. Det gør på længere sigt AIO stofbleer til billige stofbleer på markedet, sammenlignet med andre modeller.

AIO stofbleer er en nem og økonomisk løsning

All in one stofbleer er særligt egnede til den stramme økonomi, mens der hverken slækkes på bæredygtighed eller omtanke for miljøet. Alle vores all in one stofbleer er uden skadelige indholdsstoffer, og er af den bedste kvalitet. Går du efter en nem stofble-løsning, så er all in one stofbleer helt sikkert et godt bud. En all in one stofble tørrer lidt langsommere end f.eks. lommebleer. Derfor kan det være en god ide at have et par ekstra AIO stofbleer på lager, så du undgår at vaske for ofte. All in one stofbleer er til dig, der ønsker dit barn den sundeste start på livet, og som samtidig tænker på bæredygtighed og miljø.

4 kg eller 14 kg? AIO stofbleerne kan tilpasses dit barn

Hvert barn er forskelligt, og det samme gælder barnets tisse- og afføringsmønster. Har dit barn en tendens til at tisse og afføre ofte, er AIO også perfekt. Du har nemlig mulighed for at supplere bleerne med specialsyede indlæg, så stofbleerne bliver ekstra absorberende. Herudover kan du også købe engangsindlæg til afføringen, så du undgår pletter på bleerne. På denne måde kan du altså tilpasse AIO stofbleen til netop dit barn, idet du dermed ikke behøver at foretage hyppige bleskift.

AIO stofbleer kan også supplere engangsbleen

Er du utryg ved at lave et pludseligt skift fra engangsbleer til stofbleer, så kan stofbleen med fordel bruges som supplement, indtil du er helt tryg og vant til at bruge den. AIO stofbleen er nemlig perfekt til især specifikke situationer. Blandt andet er den fordelagtig hvis du skal ud, og det eksempelvis er sværere at skifte ble end normalt.