Viser 1–20 af 354 resultater

Glem alt om de gammeldags stofbleer også kaldet gylpeklude. Her er i stedet tale om moderne stofbleer i alverdens farver, modeller og varianter. Uanset hvilken af de mange forskellige stofbleer du vælger, så kan du være sikker på, at stofbleer et af de mest miljøvenlige bleløsninger der overhovedet findes til dit barn. Stofbleer er genanvendelige, bæredygtige og yderst miljørigtige. Dertil kommer at stofbleer – særligt de økologiske stofbleer – er meget bedre for dit barns sundhed og velvære. Sidst, men ikke mindst, så er stofbleers fine og unikke design slet ikke til at stå for sammenlignet med den traditionelle engangsble. Se vores udvalg af stofbleer fra Best Bottom, Bambino Mio og Anavy.

-20%
167,20 kr.

Stofbleer af bedste kvalitet og pris

Stofbleer fås i mange forskellige materialer, modeller og designs. Alle stofbleer hos MiniE er udvalgt med tanke på mindst mulig miljøbelastning i bestræbelserne efter økologiske stofbleer. Dernæst er vores stofbleer udvalgt således, at alle familier kan være med rent økonomisk. Vi har billige stofbleer der rent kvalitetsmæssigt selvfølgelig ligger højt – men samtidig med en pris på der er yderst fornuftig. Vores billige stofbleer gør det muligt for langt de fleste familier at droppe engangsbleerne og i stedet indføre de moderne stofbleer til glæde for på både barn, miljø og ikke mindst familiens økonomi nu og på sigt.

Hvor meget kan jeg spare på at skifte til stofbleer?

Bruger dit barn stofbleer, sparer du nemt 4000-5000 kr. gennem hele bleperioden. Hvis du sammenligner de billige stofbleer med de dyreste engangsbleer, er der endnu flere penge at spare. Alle MiniE's stofbleer – endda også de 100 % økologiske stofbleer - er billigere i indkøb og vask sammenlignet med engangsbleer set over hele bleperioden. Dog er besparelsens størrelse afhængig af måden stofbleerne vaskes på og om stofbleerne tørrer i tørretumbler.

Forskellige stofbleer til forskellige behov

MiniE har et stort udvalg af forskellige stofbleer, bl.a. lommebleer, all in one (AI0), all in two (AI2), formsyede stofbleer, bindebleer, training pants, badebleer, mm. Store dele at MiniE's udvalg af stofbleer er økologiske. De forskellige stofbleer gør det muligt for dig at finde netop de stofbleer, der matcher din baby allerbedst. Hos MiniE har vi et stort udvalg af stofbleer både til slanke babyer og til babyer med tykke lår. Samtidig har vi også et bredt udvalg af forskellige natbleer, så du let kan finde den bleer der kan holde dit barn tørt hele natten uden problemer. Du kan fx kigge på vores bambus stofbleer, der har en høj sugeevne, og derfor er perfekte som natbleer og til babyer, der tisser meget.

Som det sidste har vi også et udvalg af stofbleer til nyfødte, som har perfekt pasform og fit til de helt små.

Lån en stofblepakke

Hvis du er i tvivl, om stofbleer er noget for dig og din baby, kan du gøre brug af vores tilbud om at låne en stofblepakke. På den måde, får du en mulighed for at prøve det af sammen med din baby, så I ikke behøver at investere penge på stofbleerne, før I er sikre på, om det er noget for jer.