Betingelser for at låne en stofble pakke GRATIS hos MiniE

Hos MiniE vil vi rigtig gerne give dig mulighed for at låne en stofble pakke GRATIS i 14 dage. Så kan du i ro og mag prøve forskellige stofbleer på dit barn derhjemme. Det eneste du betaler for er fragt. Et depositum på 500 kr (inkl. 29 kr i fragt) reserveres på din konto indtil stofbleerne er returneret til MiniE i god behold. Herefter trækkes 29 kr for fragt og de resterende 471kr frigives igen. Du betaler selv porto, når pakken sendes retur efter 14 dage.

Hvilke stofbleer findes i pakken og hvor mange?

MiniE udvælger en blanding af forskellige stofbleer. Altid 6 stk. Har du specielle ønsker til stofbleer du gerne vil prøve af, så send os bare en mail. Så finder vi den rigtige blanding sammen.

MiniE’s forskellige stofble låne pakker:

Den tørstige natpakke

6 forskellige natbleer

1 par uldblebuker

1 PUL cover

Den blandede mix pakke

6 blandede stofbleer; (fx lommerbleer, AIO, AI2, formsyede, one size, covers med prefold)

Den farverige AIO/AI2 pakke

6 forskellige AIO og AI2 stofbleer

Den petitte nyfødt pakke (ca. 3-6 kilo)

6 forskellige stofbleer specielt til nyfødte – (fx AIO, AI2, lommebleer, formsyede natbleer, cover med indlæg/prefold)

Den komplette 8-ugers nyfødt lejepakke – NYT

Du får i lejepakken: 25 x AIO/AI2 nyfødt stofbleer, 5 natbleer, 10 stay-dry indlæg, 1 uldcover/uldbuks, et nyfødt cover og flere wet bags. Ud over alt dette får du også en rulle engangsindlæg med 100 ark i, som du selvfølgelig kan beholde.

Læs mere om hver pakke under de enkelte stofble lånepakker ude i menuen!

Hvad koster det at låne?

Det er GRATIS! Det eneste du betaler porto, samt et depositum på 500 kr (her er 39 kr i porto inkl.) som reserveres på din konto og kun trækkes hvis stofbleerne ikke returnerer til MiniE.

Har du ikke lyst til at investere i dyre nyfødt stofbleer som barnet alligevel vokser ud af i løbet af de første måneder, så tilbyder MiniE – som de eneste på markedet – at du kan leje et helt nyfødt stofble stash i 8 uger. Det er en super nem og økonomisk løsning for dig – samtidig er det en fremragende måde at fremme genbrug, bæredygtighed og omsorgen for vores planet. Har dit barn behov for nyfødt stofbleer i mere end 8 uger – så send bare en mail, så udvider vi gerne lejeperioden, hvis muligt.

Hvad koster det at leje ”Den komplette 8-ugers nyfødt lejepakke”?

Alt du har brug for til din nyfødte de første 8 uger kan du leje for kun 1450 kr – det er tilmed inkl. forsendelse fra MiniE til dig. Det koster dig altså ikke mere end 1450 kr + porto (når lejepakken skal returneres) at leje en fuld samling af de små, fine nyfødtbleer i 8 uger. Herefter vælger mange at skifte nyfødt stofbleerne ud med one size stofbleer. One size stofbleer kan bruges resten af barnets bleperiode og er derfor en meget bedre investering rent økonomisk end nyfødt stofbleer.

Passer stofbleerne i pakkerne alle børn?

Generelt passer stofbleerne alle lånepakkerne børn fra ca. 5-16 kg.

Hvis du ønsker at låne stofbleer til en nyfødt, så vælg ”Den Petitte Nyfødt Pakke” for at opnå at stofbleerne har den korrekt pasform og størrelse til de helt små.

Almindeligt brug og slidtage:

For at stofbleerne altid er pæne og rene at modtage for nye lånere og lejere er det vigtigt at stofbleerne passes godt på ved at den medfølgende brugs- og vaskeanvisning følges. Stofbleer er lavet til at kunne modstå rigtig mange vaske og hårdt brug i flere år, men vaskes de forkert, forringes levetiden betydeligt. Indlær dig derfor de gode vaskevaner fra start, så er du klar til en succesfuld karriere inden for vask af stofbleerJ Indlæg er inkluderet i alle pakker for at undgå pletter. Hvis stofbleerne er mere medtagede end forventeligt – både i form af pletter, slidtage eller fejlagtig vask – så tillader vi os at tilbageholde dele af depositummet til at dække udgifter. Er uheldet ude, sådan at en stofble ikke kan leveres tilbage i forventelig tilstand, så kontakt os endelig inden stofbleerne returneres – så prøver vi at finde en løsning sammen.

Returnering:

Du har stofble lånepakkerne til hjemlån i 14 dage fra du modtager pakken. Nyfødt lejepakken har du i 8 uger fra den dag du modtager den. Pak bleerne i ren og tør tilstand. Portoudgifter står du som kunde selv for. Du kan sende med både DAO, GLS eller Postnord. Vi anbefaler en forsendelsesmetode der udløser et track and trace nummer, sådan at du ikke hæfter for bleerne i tilfælde af at de ikke når frem til MiniE.

Stofble pakkerne sendes til:

  • MiniE
  • Hedevej 17
  • 8464 Galten

OBS: Husk at sende en mail i forkant hvis du ønsker selv at aflevere – så kan vi aftale nærmere omkring det præcise tidspunkt for aflevering.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.