Betingelser for at låne en stofble pakke GRATIS hos MiniE

Hos MiniE vil vi rigtig gerne give dig mulighed for at låne en stofble pakke GRATIS i 14 dage. Så kan du i ro og mag prøve forskellige stofbleer på dit barn derhjemme. Det eneste du betaler for er fragt frem og tilbage (39 kr).

Hvilke stofbleer findes i pakken og hvor mange?

MiniE udvælger en blanding af forskellige stofbleer. Altid 6 stk. Har du specielle ønsker til stofbleer du gerne vil prøve af, så send os bare en mail. Så finder vi den rigtige blanding sammen.

MiniE’s forskellige stofble låne pakker:

Den tørstige natpakke

6 forskellige natbleer

1 par uldblebuker

1 PUL cover

Den farverige AIO/AI2 pakke

6 forskellige AIO og AI2 stofbleer

Den petitte nyfødt pakke (ca. 3-6 kilo)

6 forskellige stofbleer specielt til nyfødte – (fx AIO, AI2, lommebleer, formsyede natbleer, cover med indlæg/prefold)

Læs mere om hver pakke under de enkelte stofble lånepakker ude i menuen!

Hvad koster det at låne?

Det er GRATIS! Det eneste du betaler porto frem og tilbage, samt et depositum på 500 kr som tilbagebetales på din konto igen efter låneperioden.

Passer stofbleerne i pakkerne alle børn?

Generelt passer stofbleerne alle lånepakkerne børn fra ca. 5-16 kg.

Hvis du ønsker at låne stofbleer til en nyfødt, så vælg ”Den Petitte Nyfødt Pakke” for at opnå at stofbleerne har den korrekt pasform og størrelse til de helt små.

Almindeligt brug og slidtage:

For at stofbleerne altid er pæne og rene at modtage for nye lånere og lejere er det vigtigt at stofbleerne passes godt på ved at den medfølgende brugs- og vaskeanvisning følges. Stofbleer er lavet til at kunne modstå rigtig mange vaske og hårdt brug i flere år, men vaskes de forkert, forringes levetiden betydeligt. Indlær dig derfor de gode vaskevaner fra start, så er du klar til en succesfuld karriere inden for vask af stofbleerJ Indlæg er inkluderet i alle pakker for at undgå pletter. Hvis stofbleerne er mere medtagede end forventeligt – både i form af pletter, slidtage eller fejlagtig vask – så tillader vi os at tilbageholde dele af depositummet til at dække udgifter. Er uheldet ude, sådan at en stofble ikke kan leveres tilbage i forventelig tilstand, så kontakt os endelig inden stofbleerne returneres – så prøver vi at finde en løsning sammen.

Returnering:

Du har stofble lånepakkerne til hjemlån i 14 dage fra du modtager pakken. Pak bleerne i ren og tør tilstand. Portoudgifter står du som kunde selv for. Du kan sende med både DAO, GLS eller Postnord. Vi anbefaler en forsendelsesmetode der udløser et track and trace nummer, sådan at du ikke hæfter for bleerne i tilfælde af at de ikke når frem til MiniE. Husk at sende til vores erhvervsadresse – eller blot bruge returlabelen som ligger i pakken.

Stofble pakkerne sendes til:

  • MiniE
  • Flensted Byvej 18
  • 8670 Låsby

OBS: Husk at sende en mail i forkant hvis du ønsker selv at aflevere på vores adresse – så kan vi aftale nærmere omkring det præcise tidspunkt for aflevering.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.