Viser et enkelt resultat

Ikke på lager

Den Farverige AIO Pakke:

MiniE giver dig en unik mulighed for at låne en prøvepakke med stofbleer til hjemmebrug. "Den farverige AIO Stofble Pakke" giver dig et godt udvalg af de mest populære AIO stofbleer og giver dig dermed mulighed for at prøve dig lidt frem, uden at investere en masse.

Det bedste fit til din guldklump 

Med ”Den Farverige Stofble Pakke” kan du afprøve de forskellige tilbud af stofbleer der findes på markedet lige nu. Du vil hurtigt finde ud af hvilke stofbleer, dit barn har det bedst i og kan så efterfølgende vælge at investerer i flere af netop den slags. Har du specielle ønsker til at mærker eller modeller, så send os en mail eller skriv en besked i kommentarfeltet ved kassen - så forsøger vi at tilgode se alle :) 

Tøv ikke med at bestille den GRATIS blandede stofble pakke – du har intet at tabe. Uanset om du ender med at købe eller ej, så vil du være langt bedre rustet i den jungle af stofbleer, som en nyopstartet stofblemor ofte befinder sig i. Med ”Den blandede Stofble Pakke” bliver det kun lettere at finde frem til, hvilke stofbleer der sidder godt på dit barn, og hvilket stofblesystem der passer bedst til netop jeres familie. Læs mere om at låne under ’Priser og betingelser for at låne’.

10 % rabat på hele shoppen

Et par dage efter at natbleerne er returneret til MiniE, modtager du en rabatkode på mail der giver 10 % på hele shoppen i 14 dage. Så kan du købe dig de stofbleer du ønsker at fortsætte med - endda til en ekstra god pris :)