Viser alle 15 resultater

De små elsker at være med i svømmehallen og derfor er badebleer et must have. Nedenfor har vi samlet et udvalg svømme-bleer i forskellige farver og designs og fra forskellige mærker. Vores favorit er de farvestrålende badebleer fra Spash About som fås i et utal af farver og mønstre eller en svømmeble fra Bambino Mio afhængig af, hvilket design du foretrækker. Du kan i al fald være sikker på at finde én præcis efter din smag.


Lækre badebleer i bæredygtigt materiale

For os er god kvalitet vigtigt, og du kan derfor være sikker på at vores miljøvenlige badebleer er produceret af materialer uden skidt kemi. Samtidig er badebleerne super behagelige at have på for barnet sammenlignet med engangsbadebleen. Vores badebleer er nemlig ikke kun lavet med miljøet i tankerne, men også med dig og dit barn i fokus.

Ud med engangsbadebleerne!

En af de store fordele ved at benytte vores badebleer er, at du ikke behøver at give din baby en ekstra ble på indenunder. Badebleerne er designet til at slutte helt tæt rundt om både lår og mave, hvilket bevirker, at du undgår uheld – alting forbliver i bleen. Badebleerne er som udgangspunkt godkendte til brug i svømmehaller uden engangsbadeble inden under. Det samme gælder ved pool og strand. Følg dog altid reglerne i de enkelte svømmehaller, da reglerne kan variere. Ved at iføre dit barn i vores badebleer, skåner du ikke kun miljøet, men giver også dit barn mulighed for at trives i vandet uden at blive generet af en ekstra ble indenunder.

Billige badebleer er en god investering, der sænker udgifterne

De billige badebleer er altså et rigtig godt alternativ til engangs-svømmebleen både i forhold til komfort, miljø, sundhed og økonomi. Vores genanvendelige svømme-bleer kan bruges igen og igen, og er tjent hjem på kort tid. De genanvendelige badebleer findes i mange størrelser og i et utal af flotte designs, og du kan altså være sikker på at finde noget, der er det perfekte fit for netop dit barn. Det er bare at vælge din favorit svømmeble og hoppe i vandet til kvalitetstid med dit barn!