Viser 1–20 af 474 resultater

Her finder du alle vores lækre moderne stofbleer og tilbehør til dem. Vi har stofbleer fra blandt andre TotsBots, Bambino Mio, Anavy, Close, GroVia, Rumparooz, Imse Vimse og mange flere. Vi er altid på udkig efter nye mærker til shoppen. Lige meget hvilke mærker eller typer du vælger til dit barn, så er det et godt valg for din økonomi, vores allesammen Jord og dit lille barn. Det er også i denne kategori at du finder både badebleer og trainingpants. Så er det tid til en tur på stranden/svømmehallen eller er dit barn næsten klar til at smide bleen, så er det her du skal lede. Ligeledes er det også her du kan finde vores lånepakker.

-20%
167,20 kr.

Tilbehør til moderne stofbleer

Under tilbehør finder du bl.a. wetbags, vaskeklude og boosters. Her er der masser at vælge imellem, så du har mulighed for at køre stof hele vejen. Wetbags er, funktionsmæssigt, som ultra holdbare plastikposer, der kan bruges og vaskes igen og igen. De findes i flere forskellige størrelser, lige fra store pail liners, der kan passe en større spand, til små handy poser med lynlås, der rummer nogle få stofbleer og klude.

Wetbags gør det nemt at opbevare brugte stofbleer lugtfrit ved puslepladsen og, ikke mindst, smide hele molevitten i vaskemaskinen uden at få beskidte fingre overhovedet. Ligeledes er de mindre wetbags oplagte til at bruge stofbleer og klude på farten, eller i dagsinstitutionen. Stofklude er oplagte, for at undgå det unødige spild og kemi der følger med at bruge vat, vådservietter og engangsklude. Så undgår man den slags, både hvad angår bleer og vask af rumpen.

Boosters er must haves så snart den lille ny ikke er helt lille og ny længere, og der skal lidt ekstra til at holde på tissetåren. En god booster kan næsten redde enhver lækage-situation, og kan oftest tilpasses det enkelte barns behov, hvad angår materiale, sugeevne samt placering.