Viser alle 13 resultater

Denne kategori indeholder et velassorteret udvalg af økologisk sæbe og pleje. Findes der noget lækrere, end en nyvasket og veltilpas lille gavtyv, som har haft en fest med at plaske og pludre i badet? Det skulle da lige være en lille gavtyv, som ikke har fået skidt kemi og tør hud af sit ellers så hyggelige bad! Et bad skal kunne tages med ren samvittighed! Både overfor klode og økoyngel. Det nytter ikke noget, at den dejlige seance skal efterfølges af kløende hud eller tyngende samvittighed. Derfor tilbyder vi rene, naturlige produkter til badet. Produkter som ikke indeholder kemi som er problematisk for hverken hud eller vandmiljø, og som efterlader en ren og blød fornemmelse på krop og sind, der varer ved efter badet. Se hele udvalget af KRAES Babybad.


Økologisk sæbe og hudpleje til badet

Skal du have ren og økologisk sæbe og hudpleje, som renser huden blidt, uden at udtørre, så er Kraes Babybad uovertruffent. Kraes er, som navnet antyder, absolut kræs for huden. Ingredienserne er naturlige og nøje udvalgt, med det formål at berolige og nære den sårbare våde hud. Kraes Babybad er endda kendt for at kunne afhjælpe en del gener ved problemhud. Døjer man med kløe, eksem, udslæt, skoldkopper eller lignende, er et bad med Kraes lindrende, dulmende og plejende. Der bruges ingredienser som Dødehavssalt og kolloid økologisk havre, som har hver deres blide og effektive måde at rense og lindre huden på. Derudover anvendes der også kokos, for at sikre huden fugt og forsvar – på denne måde vedligeholdes hudens egen fugtbarriere, som ellers strippes væk ved brug af almindelig sæbe og krads kemi.

Skrubber man huden for hårdt, selv uden sæbe, eller med noget der er for groft, kan man ligeledes gøre mere skade end gavn. Man kan også komme til at fjerne hudens egen olie og fugtbarriere manuelt, hvis man ikke er forsigtig. Det efterlader huden mere sårbar, og er ikke nødvendigt for at blive ren. Snup derfor en lækker, naturlig silkesvamp fra Cocoon med i badet – så bliver huden forkælet yderligere, med hvad der føles som en skrubber af en sky!

Økologisk sæbe og salve - efter badet

Kraes laver ikke kun økologisk sæbe, men også den lækreste salve, som understøtter hudens eget forsvar og består af rene, økologiske ingredienser. Den kommer også i en fantastisk praktisk stift, som er lige til at bruge uden at få fedtede fingre. Brug den til vinterkinder og -læber, tør hud, bleudslæt, solskoldning, insektbid eller hudafskrabninger – ja, og meget mere, for det er en rigtig all rounder, som dulmer. lindrer og fugter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tusind tak for din tilmelding til nyhedsbrevet. Brug koden 9u7rg2fx og få 15 % på din første ordre!