Viser alle 15 resultater

I denne kategori finder du bæredygtigt køkkengrej. Det er bæredygtigt specifikt med henblik på at minimere forbrug og affald, så vi kan passe bedre på vores dyrebare klode. Derudover er der også lagt vægt på at minimere, eller nærmere udelukke, forbrugerens eksponering for skadelig kemi fra de produkter der bruges til mad i det daglige. For hvad betyder det at brødet og bønnepostejen er økologisk, hvis det pakkes ind i noget der er proppet med bisphenoler eller fluorerede stoffer, der både havner i din mave og i vores have? Nej tak, der findes bedre alternativer. Her finder du altså produkter, der kan bruges igen og igen med god samvittighed og godt helbred til følge. Shop blandt kvalitetsrige, grønne mærker som Bees Wrap og Lunchbots


Hvordan er det køkkengrej så lige grønt?

Når du indtager din hjemmeblendede og alt for grønne sundhedssmoothie gennem et sugerør af rustfrit stål, slipper du jo for at kontaminere dit hårde arbejde og dine grønne intentioner med det skidt og møg der eventuelt kunne gemme sig i de masseproducerede plastiksager normale sugerør er. Du er sikret et rent produkt, for firmaer som Klean Kanteen spøger ikke med grim kemi. De går den ekstra mil for at levere eksempelvis sugerør, som du og dine smoothies kan have glæde af de næste mange, mange år.

Og når du pakker dit hjemmebagte, økologiske surdejs-speltbrød ind i en Bee’s Wrap fremfor en frysepose eller husholdningsfilm, så pakker du det simpelthen ind i noget der er ligeså naturligt som brødet selv. Og som du endda kan pakke de næste mange, mange hjemmebagte mursten ind i – igen og igen. Dét er da grønt!

Køkkengrej til den lange bane

Det køkkengrej vi har udvalgt, er noget der er skabt til at gøre en forskel på den lange bane. Både for dig og dit helbred og, på en større skala, for miljøet. For dit vedkommende, som forbruger, gør det naturligvis også en forskel på noget så konkret som pengepungen, at man ikke længere løbende skal indkøbe et produkt der dækker et konkret behov, men i stedet kan dække samme behov med ét vedvarende og gennemtænkt produkt. Måske produktet endda er så funktionelt, at det kan erstatte adskillige produkter man ellers kontinuerligt skal anskaffe sig. Eksempelvis, kan bare én Bee’s Wrap erstatte et næsten utænkeligt antal stykker stanniol, husholdningsfilm eller endda fryseposer. En madkasse af rustfrit stål fra Lunchbots kan erstatte et utal af opbevaringsløsninger, til både madrester og madpakker, og det kan den gøre stort set for evigt. At du ikke skal købe tusind ting, gør selvfølgelig dit aftryk på miljøet mindre. At tingene så også er produceret med omsorg og omtanke for materialernes påvirkning på miljø og sundhed, gør også en forskel for miljøet i længden.